Αντιφασιστική συγκέντρωση/Μαύρο & Κόκκινο

Καλούμε σε αντιφασιστική συγκέντρωση στις 19/7 στις 17:00 στο πάρκο του ΕΚΘ (Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης) , πάνω από την αρχαία αγορά. Με σκοπό να κατευθυνθούμε στο μέρος συγκέντρωσης τους, το οποίο αναμένεται να ανακοινωθεί 2 ώρες πριν τη δική τους συγκέντρωση. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΜΥΤΙΣΟΥΝ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΣΜΕ ΣΠΙΘΑΜΗ ΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Συλλογικότητα για τον Κοινωνικό Αναρχισμό- Μαύρο & Κόκκινο, Μέλος της Αναρχικής Πολιτικής Οργάνωσης -Ο.Σ

post image

Ο αγώνας ενάντια στο φασισμό, είναι αγώνας για την ίδια τη ζωή

Στις 19 Ιούλη οι φασίστες του ιερού λόχου μαζί με την εθνικιστική νεολαία Θεσσαλονίκης, θα επιχειρήσουν για μια ακόμα φορά να σηκώσουν κεφάλι χρησιμοποιώντας ως πρόσχημα την Τουρκική εισβολή στην Κύπρο, η οποία έγινε στις 20 Ιουλίου 1974.

Δεν είχαμε πότε την ψευδαίσθηση ότι δεν θα σκαρφιστούν κάθε είδους τέχνασμα για να προσπαθήσουν να εδραιώσουν την παρουσία τους στο δημόσιο πολιτικό γίγνεσθαι. Θα έπρεπε να ξέρουν ήδη ότι δε θα τους αφήσουμε σε καμία περίπτωση να το καταφέρουν, όσο αργά και να ανακοινώνουν το κάλεσμα τους νομίζοντας ότι είτε αυτό είτε η χρονική περίοδος θα μας εμποδίσουν να δράσουμε.

Συνεπείς όπως πάντα στα αντιφασιστικά ραντεβού, θα τους δείξουμε το μονοπάτι πίσω στις τρύπες τους. Το αντιφασιστικό και αναρχικό κίνημα θα βγει για μια ακόμα φορά στους δρόμους της πόλης και δεν πρόκειται να αφήσει καμία σπιθαμή σε αυτούς που ασπάζονται το εθνικιστικό μίσος και την ανωτερότητα της φυλής τους.

Μαζί με κάθε μία και κάθε έναν που αγωνίζεται στο πλευρό των καταπιεσμένων (μεταναστών, εργαζομένων, πληβείων) θα κάνουμε ακόμα πιο έκδηλο οτι καμία και κανένας δεν είναι μόνος του και μόνη της απέναντι στον φασισμό και σε όσους τον θρέφουν . Απέναντι στο κράτος που προσπαθεί να ξεπλένει και να ανάγει σε πολίτικο συνομιλητή τους φασίστες, ενδυναμώνοντας και προωθώντας έτσι τον σύγχρονο ολοκληρωτισμό. Τον ολοκληρωτισμό που οριοθετεί και εξουσιάζει κάθε πτυχή της ζωής μας, υψώνοντας φράχτες, ορατούς και μη προς οτιδήποτε τον εχθρεύεται, σπέρνει το φόβο, το μίσος και εν τέλει το φασιστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό και ομοφοβικό του δηλητήριο.

Ως αναρχικές και αναρχικοί θα διασφαλίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις ότι κάτι τέτοιο δεν θα μείνει αναπάντητο. Θα δημιουργούμε πάντα αυτές τις δομές οι οποίες θα αντιστέκονται και θα επιτίθενται στο υπάρχον σύστημα. Μέσα από τις καταλήψεις μας, τις συλλογικές μας αντιστάσεις και τη συνεχή συμμετοχή μας στους ταξικούς και κοινωνικούς αγώνες, θα είμαστε σε εγρήγορση. Θα είμαστε πάντα ενάντια σε κάθε μορφή εξουσίας ενάντια σε κράτος και κεφάλαιο, υπερασπιζόμενες και υπερασπιζόμενοι την ίδια τη ζωή.

Καλούμε σε αντιφασιστική συγκέντρωση στις 19/7 στις 17:00 στο πάρκο του ΕΚΘ (Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης) , πάνω από την αρχαία αγορά. Με σκοπό να κατευθυνθούμε στο μέρος συγκέντρωσης τους, το οποίο αναμένεται να ανακοινωθεί 2 ώρες πριν τη δική τους συγκέντρωση.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΜΥΤΙΣΟΥΝ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΣΜΕ ΣΠΙΘΑΜΗ ΓΗΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Συλλογικότητα για τον Κοινωνικό Αναρχισμό- Μαύρο & Κόκκινο, Μέλος της Αναρχικής Πολιτικής Οργάνωσης -Ο.Σ

Εικόνες:

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License