Πίσω Κανίβαλοι: Ανακοίνωση Της ΣΥ.ΚΑ.ΠΡΟ

Προχθές, 8/7/17, καταληψίας των Προσφυγικών κάλεσε τους μπάτσους να εισβάλουν στην γειτονιά, ενάντια σε σύντροφο. Οι μπάτσοι εισέβαλαν και προσήγαγαν και τους δύο στο τμήμα. Είναι η πρώτη φορά στα Προσφυγικά που καταληψίας, με αναφορές στο κίνημα, ζητά την εισβολή της καταστολής, αλλά όπως φαίνεται δεν θα είναι και η τελευταία.

     Προχθές, 8/7/17, καταληψίας των Προσφυγικών κάλεσε τους μπάτσους να εισβάλουν στην γειτονιά, ενάντια σε σύντροφο. Οι μπάτσοι εισέβαλαν και προσήγαγαν και τους δύο στο τμήμα. Είναι η πρώτη φορά στα Προσφυγικά που καταληψίας, με αναφορές στο κίνημα, ζητά την εισβολή της καταστολής, αλλά όπως φαίνεται δεν θα είναι και η τελευταία.
    Εκεί, απειλώντας τον ότι θα τον μυνήσει, τον καταδίκνυε ως ναρκομανή, φασιστοειδές και επικίνδυνο, ζητώντας από τους μπάτσους να τον συλλάβουν. Αφού τελικά η “καταληψίας” δεν έκανε την μύνηση (?), οι μπάτσοι την έστειλαν σπίτι συμβουλεύοντάς (!) την να λογικευτεί. Τα γεγονότα διαδραματίστηκαν λίγες μέρες αφότου άλλοι σύντροφοι των Προσφυγικών είχαν προσαχθεί στο τμήμα, μετά από κίνηση ενάντια σε υπόθεση κακοποίησης και βιασμού ανηλίκων καθώς και εμπόριο ναρκωτικών. Να ξεκαθαρίσουμε ότι οι δύο αυτές περιπτώσεις δεν συνδέονται παρά μόνο στην πολεμική ενάντια στην ΣυΚαΠρο και την στοχοποίησή της καταδοτικά στους κατασταλτικούς μηχανισμούς.
    Για όλους αυτούς που συνεχίζουν να πολεμούν τα Προσφυγικά, όπως ο ανόητος πριονίζει το κλαδί που κάθεται, ακόμη και η εκδίωξη βιαστών και ναρκεμπόρων αποτελεί ανταγωνιστική συνθήκη σε σχέση με τους ίδιους. Δεν είναι τυχαίο ότι τα άτομα αυτά “απουσίαζαν” από τις διαδικασίες για την αντιμετώπιση του βιασμού και του ναρκεμπορίου, παρόλο που τα είχαν αναγνωρίσει. Δεν είναι τυχαίο επίσης ότι όλο το προηγούμενο διάστημα συμπαρατάχθηκαν με την διείσδυση της ΟΡΜΑ και των συστημικών μηχανισμών, στοχοποιώντας και συκοφαντώντας συντρόφους.
    Αυτοί που τα τελευταία χρόνια ανεχόταν δίπλα τους όλα αυτά σήμερα εκβιάζουν και καταδίδουν σαν εχθρούς στο κράτος αυτούς που προστατέψαν τα παιδιά τους, ώστε να κυκλοφορούν ελεύθερα και με ασφάλεια μέσα στην γειτονιά από την καταστολή, τους φασίστες και τον κανιβαλισμό. Σήμερα όχι μόνο συνεχίζουν να υπονομεύουν τα προσφυγικά αλλά ζητούν από τους μπάτσους και το κράτος να αναλάβουν την προστασία της γειτονιάς ενάντια στους καταληψίες της. Πιο ειδικά για την συγκεκριμένη καταληψία, τρίζουν τα κόκαλα των κομμουνιστών προγόνων της, οι οποίοι υπερασπίστηκαν το έδαφος των Προσφυγικών μέχρι τον θάνατό τους.
    Νιώθουμε την ανάγκη να ενημερώσουμε όσους συνεχίζουν συνειδητά ή ασυνείδητα τον κεντρικό σχεδιασμό του κράτους, της αγοράς και των συστημικών μηχανισμών, ότι οι σχεδιασμοί αυτοί έχουν σπάσει στην πράξη με την υπεράσπιση της γειτονιάς από την περιφέρεια, την περιφρούρηση από την κρατική και φασιστική καταστολή και την επιβίωσή μας από τον δούρειο ίππο του αριστερού ρεφορμισμού. Μπορούν, αν τους έχει μείνει η ελάχιστη αξιοπρέπεια να δηλώσουν ανοιχτά και να καλέσουν δημόσια το κράτος ή το κίνημα (αν πίστεψαν ποτέ σε κάτι τέτοιο) να προστατέψει τα Προσφυγικά από τον εαυτό τους. Ας επιβεβαιώσουν και στην πράξη το αυτονόητο, ότι μετά τον ηθικό και συνειδησιακό πάτο ακολουθεί και ο απόπατος.
    Επειδή, την πρώτη φορά μπορεί κάποιος να είναι απλά ανόητος, αλλά την δεύτερη γίνεται καταδότης, ρουφιάνος και πραγματικά επικίνδυνος, ενημερώνουμε όλους όσους έχουν στοιχηματίσει στην λεηλασία των προσφυγικών και την προμοτάρουν, συνεχίζοντας να χρησιμοποιούν ανθρώπους σε σύγχηση και αδυναμία, ότι αυτή είναι η τελευταία φορά που θα σεβαστούμε την διαστροφή τους. Πλέον θα τους καταγγέλουμε ονομαστικά και δημόσια, μαζί με όσους “κινηματίες” θα τους κάνουν πλάτες, την ίδια στιγμή που θα συνεχίσουμε να αυτοπροστατευόμαστε από τον ασταμάτητο κανιβαλισμό τους.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΗ
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΠΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΜΑΣ
ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΜΑΣ

ΠΙΣΩ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ – ΕΜΠΡΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ – Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ

ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ
ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ – ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΑΑθήνα, 11/7/17
Συνέλευση Κατειλημμένων Προσφυγικών

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License