Οι παροχές του κράτους προς το όπλο του εναντίον μας, τους μπάτσους

Εκτός από τα δωρεάν εισιτήρια στα ΜΜΜ από χρόνια σε όλα τα σώματα ασφαλείας, γιατί είναι θεματοφύλακες στο Εξαρχιστάν.

Οι μπάτσοι έχουν δικό τους ιατρείο με όλες τις ειδικότητες. Η ιστοσελίδα του βρίσκεται εδώ https://www.kiath.gr/. Αναρωτιέται κανείς σε τι χρησιμεύει ένα δικό τους ιατρείο, όταν όλοι οι άλλοι πεθαίνουν σαν τις μύγες στα νοσοκομεία και οι μπάτσοι γελάνε προκλητικά μπροστά μας και το ξανακοπανάνε σε κάθε ευκαιρία, από τον Φύσσα μέχρι άλλες δολοφονίες για τις οποίες ακόμα προκλητικά καμαρώνουν όλοι τους, ως πιστοί θεματοφύλακες κατά συρροή και κατ' επάγγελμα εγκληματιών, και μέχρι φακελους νοσοκομείων που εξαφανίζονται από αιματολογικές κλινικές κατά εκατοτάδες εν μία νυκτί χωρίς να ενοχληθεί κανείς προς νεοανοιγμένη ιδιωτική κλινική του πρώην διευθυντή της δημόσιας κλινικής ή υλικά που υπερχρεώνονται, δεν πληρώνονται, κλέβονται συνέχεια κλπ.

Γιατί οι μπάτσοι δεν μπαίνουν στο λούκι με όλους τους άλλους και είμαστε υποχρεωμένοι να πληρώνουμε στους δολοφόνους, βιαστές και ληστές μας κατ' επάγγελμα και δικό τους ιατρείο; Εδώ το ασφαλιστικό δεν τους έβγαινε και συγχωνεύτηκαν όλα μαζί, εδώ τόσες εισφορές πήγαν για πέταμα, εδώ όλοι γκρινιάζουν χρόνια για τις καθυστερήσεις του ΙΚΑ, οι μπάτσοι είναι οι ευγενείς πρίγκηπες της χώρας που θα έχουν και ξεχωριστούς γιατρούς και θα πηγαίνουν και στα στρατιωτικά νοσοκομεία όποτε κάποιο καθίκι πληρώσει για τα εγκλήματά του, γιατί τα άλλα νοσοκομεία τους πέφτουν λίγα;

Για το κλείσιμο της εφημερίας με την εμφάνιση Παπαδήμου στον Ευαγγελισμό και τη μεταχείριση από το ίδιο νοσοκομείο των Μαζιώτη και Ξηρού δεν έχω λόγια, όλοι ξέρουμε ποια από τις δύο μεριές είναι ο εγκληματίας και ποιος όχι, έστω και αν δεν υπάρχουν ούτε υπήρξαν ποτέ δικαστήρια στη χώρα για να δικάσουν νόμιμα τους αληθινούς δράστες. Αυτό είναι το μεγαλύτερο έγκλημα στη χώρα, η αδικία προς όφελος της παράνομης εξουσίας που επιβάλλουν με τη βία οι Μαρινάκηδες, Σαμαράδες και λοιποί μαφιόζοι των ΗΠΑ από τη μεταπολίτευση και μετά.

 

Συνεχίζω με το επίσης μεγάλο σκάνδαλο του δικού τους σουπερμάρκετ, γιατί το κωλόχαρτο οι μπάτσοι για τον ευαίσθητο κώλο τους που θέλει μεταξωτές σφαίρες πρέπει να το αγοράζουν από ειδικό μαφιοζο-μάγαζο με ειδικές τιμές και προσφορές και όχι από τα κοινά, αυτά που επίσης κοροϊδεύανε οι ΗΠΑ το 2015 και μετά και κλείσανε τους Γάλλους-Μαρινόπουλο για να επιβάλλουν μονοπώλια και αμερικανική μαφία στην αγορά.

Το site του παράνομου μπουρδέλου προς κάψιμο των βιαστών μαφιόζων και δηλωμένα παιδόφιλων μπάτσων είναι εδώ http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&lang=%27..%27&perform=view&id=58532&Itemid=1808&lang=.

Αντί για απαλλοτροιώσεις σουπερμάρκετ κλπ, επισκεφτείτε το ιατρείο και το σουπερμάρκετ των μπάτσων, να σηκώσουμε κανένα μηχάνημα, να σπάσουμε τη μούρη κανενός γιατρού για να μην έχουν οι βιαστές τα ρεμάλια οι κωλόμπατσοι, να αδειάσουμε ή κάψουμε το πορνομάγαζο των μαφιόζων, κάτι που να θυμήσει στους πρίγκηπες ότι είναι μόνοι τους στον κόσμο και μπορούν να κλέβουν και εκβιάζουν όσο θέλουν και στα αφεντικά τους ότι είμαστε φίλοι τους και να μη φυλάγονται, τους αγαπάμε.

 

Κλείνω με τις κοινωνικές δράσεις των μπάτσων, ανέκδοτο για καθυστερημένα βλαχάκια που δεν έχουν τελειώσει το σχολείο και κατάφεραν να βρουν και δουλειά, με το ζόρι. Οι κοινωνικές δράσεις είναι δράσεις που αφορούν την κοινωνία, εδώ http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&lang=%27..%27&perform=view&id=4887&Itemid=514&lang=&lang= βλέπουμε τουλάχιστον από το 2015 και μετά συνέχεια, από τότε που η τρέλα τους καβάλησε το καλάμι για τα καλά και κάλπασε, τις επιδόσεις των καθυστερημένων κοπρόσκυλων και προστατών του Μαρινάκη και των πρεζέμπορων του Μενιδίου σε αθλήματα, γιατί το κόμπλεξ του μπάτσου που είναι απόβλητο της κοινωνίας και σίχαμα της γης δεν περνάει με τίποτα. Μπάτσε, ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΤΕ, ΚΟΥΡΑΔΑ ΝΑΙ, ΚΟΥΡΑΔΑ ΝΑΙ.

 

Θα επανέλθουμε με νέες αναρτήσεις για τα κατορθώματα των "ηρώων" μας, τα μπουμπούκια του Κορυδαλλού πρέπει πάντα να έχουν την περιποίηση και την τρυφερότητα που τους αρμόζει. Σφαίρες και μολότοφ. Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για να δείτε πόσα μας κλέβουν και παριστάνουν τον πρίγκηπα της καταστροφής. Το θράσος και η πρόκληση Α-ΞΕ-ΠΕ-ΡΑ-ΣΤΑ.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License