Οι μπάτσοι για την παιδοφιλία και τους βιασμούς, σε καιρό πολέμου


Στα τεύχη Μαΐου-Ιουνίου 2013 και Ιουλίου-Αυγούστου 2013 έχουμε άρθρα των μπάτσων, από το ψευδοεπιστημονικό πουλημένο προσωπικό τους που παριστάνει τον ειδήμονα και τον θεματοφύλακα, την ώρα που σχεδιάζεται ή τελείται ή έχει τελεστεί κακούργημα κατά συρροή και κατ' επάγγελμα και με συνδρομή και άλλων παραγόντων (προδοσία, συνομωσία κλπ., πράξεις δηλωμένες από χρόνια και με άλλα πολύ χειρότερα να ακολουθούν για όλους τους άλλους και για την ίδια τη χώρα συνολικά), όπως οι ψευδοειδικοί του DNA και οι δήθεν σπουδαγμένοι νομικοί των δικαστηρίων, που κατά σύστημα και κατά παράδοση παραποιούν όλα τα στοιχεία και παρουσιάζουν τα ψέματα τους για θεματοφύλακες και όλους τους άλλους για απλά θύματα που θα τους ανέχονται εσαεί, για να "παίζουν".

Και τα δύο άρθρα είναι, φυσικά, στην επιλεγμένη αρθρογραφία εδώ και χρόνια σταθερά, τουλάχιστον από το 2015 που τους παρακολουθώ στενά, αφού αποτελούν εξαίρετο δείγμα της ψυχοσύνθεσης και της νοοτροπίας του μέσου δηλωμένου παιδόφιλου και βιαστή, σε καιρό πολέμου πάντα, μπάτσου, μαζί με τον ανοιχτό πόλεμο που ασκούν στον πληθυσμό, σε όλα τα επίπεδα, από τις στρατιωτικού τύπου φόρμες και αρβύλες που φοράνε αντί για στολή κανονική και κόσμια, τα άρθρα στα site τους για συνεργασία των Ελλήνων καραβανάδων του ρουσφετιού και του αραλικιού και τα φράγκα να πέφτουν βροχή άεργα με τους Αμερικανούς, τον πιο διεφθαρμένο στρατό του πλανήτη, όπου οι βιασμοί φανταρίνων ομαδικά από τους άλλους φαντάρους είναι ο μεγαλύτερος και συχνότερος κίνδυνος που αντιμετωπίζουν, αντί για τη μάχη, και που συχνότατες είναι οι δηλωμένες δήθεν αυτοκτονίες φανταρίνων που δήθεν έχουν ψυχολογικά προβλήματα, τρόπος με τον οποίο συχνότατα καλύπτονται οι φόνοι, για συγκάλυψη εγκληματιών ή από μίσος κλπ., και τις συνεχείς ψευδολογίες και φαντασιώσεις τους για ψεύτικες επιχειρήσεις και συλλήψεις και ποινικούς "των ονείρων τους", όπως πρώτα είπαν το 2015 οι χρυσαυγίτες και το 2017 ο Ερντογάν, γιαν να είναι αμοιβαία και ίση η πρόκληση.

Το πρώτο άρθρο αφορά την παιδοφιλία και τον χημικό ευνουχισμό των δραστών, για να εμποδιστούν περαιτέρω τέτοιες ενέργειες. Βρίσκεται εδώ http://www.astynomia.gr/images/stories/periodiko/279paidofilia.pdf.

Το δεύτερο άρθρο αφορά τους βιασμούς σε καιρό πολέμου ως πολιτικό έγκλημα, ενώ είναι έγκλημα πολέμου και έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, που δεν παραγράφονται ποτέ. Τι σχέση έχουν οι μπάτσοι με τον καιρό πολέμου και ακόμα περισσότερο με τους βιασμούς στον καιρό του πολέμου; Την απάντηση μας δίνουν οι δολοφονίες μαύρων στην Αμερική από το 2014 και μετά και η "ηρωοποίηση" των δραστών, που νομίζουν ότι είναι "ήρωες" και "πολεμιστές", ενώ είναι κοινοί εγκληματίες με άνωθεν εντολές και υποκίνηση, που δεν έχει ακόμα τιμωρηθεί στην Αμερική για το έργο της. Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν και άλλοι τομείς που οι μαύροι φαίνονται να στοχοποιούνται με ψεύτικα προγράμματα π.χ. για τη συμμετοχή τους στην εκπαίδευση και την αποφυγή των διακρίσεων, που φανερά δείχνουν να τους ειρωνεύονται, να τους κοροϊδεύουν και να επιδιώκουν να τους περιθωριοποιήσουν και αποβάλλουν με συστηματικό και οργανωμένο τρόπο και από την εκπαίδευση, αν όχι και από άλλους τομείς. Αυτό είναι το "κράτος" που ελέγχει τις ΗΠΑ και τρώει τα σωθικά του λαού της, διεφθαρμένο, διεστραμμένο και ανίκανο ως τον λαιμό. 

Το άρθρο βρίσκεται εδώ http://www.astynomia.gr/images/stories/periodiko/280_1.pdf.

Θα σημειώσω και άλλο ένα άρθρο, στο περιοδικό των μπάτσων του Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2014, με θέμα τη λεγόμενη βιοχημική τρομοκρατία, εννοώντας όμως τον χημικό και βιολογικό όπλο, και μάλιστα με τα χημικά όπλα απαγορευμένα από το τέλος του Α' Παγκοσμίου Πολέμου. Θυμίζω την επιδημία Ebola που ξέσπασε στην Αφρική το καλοκαίρι του 2014 και εξαπλώθηκε και αλλού αλλά τη σταμάτησαν, ενώ για τους μαύρους δήθεν δεν είχαν φάρμακα. Αυτό είναι το αληθινό κόστος του βιολογικού και χημικού πολέμου της Αμερικής, για τον οποίο όλοι γνωρίζουμε και πολλοί προδότες υποστηρίζουνε, χωρίς να έχουν γευτεί ποτέ το κόστος, με θάνατο. Το άρθρο βρίσκεται εδώ http://www.astynomia.gr/images/stories/periodiko/286_4.pdf. Και αυτό βρίσκεται στην επιλεγμένη αρθρογραφία. Τι σχέση έχουν οι μπάτσοι με τον βιολογικό και χημικό πόλεμο γνωρίζουμε όλοι, ως εθνοπροδότες θεματοφύλακες των συμφερόντων των ΗΠΑ ενάντια σε όλους τους λαούς, και πρώτα στον δικό τους, και μόνο.

Μελετήστε τα άρθρα και αξιολογήστε τον βαθμό επικινδυνότητας των μπάτσων και των άεργων καραβανάδων του αραλικιού και του ρουσφετιού και της πρόκλησης και ψευτομαγκιάς του κάθε φτωχο-ηλίθιου λοκατζή και ουκά, που δεν κάνει για πόλεμο ούτε για να υπερασπίζει τη χώρα, πρώτον γιατί επιτίθεται σε άλλες φανερά καθ' υπόδειξη και υποκίνηση της Αμερικής (Τουρκία, Ίμια, παρενόχληση και γάζωμα πλοίου πρόσφατα από Έλληνες καθυστερημένους αλήτες λιμενικούς) και δεύτερον γιατί έχει πολεμήσει ως ΝΑΤΟ όπου η Αμερική σφάζει για την πλάκα της και για παιχνίδι αμάχους και χώρες χωρίς κανένα λόγο και νόημα (Γιουγκοσλαβία, Αφγανιστάν, Ιράκ). Το ΝΑΤΟ είναι σήμερα η μεγαλύτερη κατάρα του πλανήτη και έπονται οι πουλημένοι δούλοι και εθελόδουλοι των ΗΠΑ, που προδίδουν τις ίδιες τις χώρες τους και τις υποσκάπτουν, αυτές και άλλες γύρω τους. Το παιχνίδι πρέπει να τελειώσει με δάκρυα και αίμα. Αυτός είναι ο πόλεμος, κανένας δε βγαίνει από πόλεμο γελώντας και κλέβοντας. Βγαίνουν όλοι νεκροί και ισοπεδωμένοι.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License