Ηράκλειο :Πορεία αλληλεγγύης στις καταλήψεις 8/7 -ώρα:12:00 |Μικροφωνική 6/7 -ώρα:18:00

Hράκλειο : Αλληλεγγύη στις καταλήψεις – Κάτω τα χέρια απο την Κατάληψη Rosa Nera | Μικροφωνική 6/7-ώρα:18:00(Λιοντάρια) -Πορεία 8/7 -ώρα:12:00 (Λιοντάρια)

post image

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ

Οι καταλήψεις όμως δεν ειναι απλά “ντουβάριᨔ είναι χώροι έμπρακτης αλληλεγγύης, παρέχοντας στέγη σε ανθρώπους που περισσεύουν στον κόσμο του καπιταλισμού, ως χώροι στέγασης των αγώνων μας ενάντια στο κεφάλαιο με όλες του της μορφές· στα αφεντικά, στους φασίστες, στο κράτος. Τέλος ως κοιτίδες μιας κουλτούρας ικανής να προκαλέσει ρήγματα στη μηχανή της αδιάκοπης αλλοτρίωσης που ονομάζεται καπιταλιστική κοινωνία. Μιας κουλτούρας μέσα στην οποία οι σχέσεις δε χτίζονται με βάση τη θέση του καθενός στην καπιταλιστική αγορά· μέσα στην οποία η εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο πολεμάται καθημερινά, μέσα στην οποία η τέχνη και ο πολιτισμός δεν φιλτράρονται ώστε να φαίνονται ελκυστικά στους τουρίστες. Για όλους αυτούς τους λόγους δε θα μείνουμε θεατές στις προσπάθειες κανενός πρύτανη, κανενός δημάρχου, κανενός ξενοδόχου να μετατρέψει τα κτήρια αυτά σε εργαλεία για την «ανάπτυξη».

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ROSA NERA

Μικροφωνική/Συγκέντρωση : Πέμπτη 6 Ιούλη – ώρα :18:00 Λιοντάρια

Πορεία :Σάββατο 8 Ιούλη – ώρα: 12:00 Λιοντάρια

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ -Θεοτοκοπούλου 18 ,Ηράκλειο Κρήτης

-

Πηγή : http://evagelismos.squat.gr/?p=3093

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License