Τα μέτρα ασφαλείας λαμβάνονται από τις HPC για την προστασία της Afrin

http://en.hawarnews.com/security-measures-taken-by-hpc-to-protect-afrin/


AFRIN- Ο διοικητής των Δυνάμεων Προστασίας της Κοινωνίας  (ΔΠΚ) Dijwar Firat Mirdi διαβεβαίωσε ότι χιλιάδες μέλη των δυνάμεών τους είναι έτοιμα να κατευθυνθούν στην πρώτη γραμμή για την υποστήριξη των Μονάδων Λαϊκής Προστασίας και των Μονάδες Προστασίας Γυναικών (YPG, YPJ) προειδοποιώντας την Τουρκική κυβέρνηση για  τις επιπτώσεις της εισβολή της. Η Τουρκική κατοχή εντείνει τις επιθέσεις της στα καντόνια της Afrin και – alShahba . Oλαός της Afrin  και της γύρω  περιοχής είναι σε επιφυλακή για να αποκρούσει οποιαδήποτε επίθεση, Οι ΔΠΚ έχουν αναπτύξει τα μέλη της μέσα από το καντόνι της Afrin  και τις γύρω περιοχές και οι άνθρωποι του έχουν οργανωθεί από τις κοινότητες. 

Το πρακτορείο ειδήσεων Hawarπραγματοποίησε μια συνέντευξη με τον διοικητή των Δυνάμεων Προστασίας της Κοινωνίας Dijwar Firat Mirdi στο καντόνι της Afrin σχετικά με τα μέτρα που έχουν ληφθεί για την υπεράσπιση των κατοίκων του καντονιού  και την υποστήριξη που θα δωθεί στις  YPG, YPJ. Ο Mirdi τόνισε ότι ο στόχος της τουρκικής κατοχής και των επιτιθέμενων μισθοφόρων της είναι να  διχάσουν τα συριακά εδάφη, να εξαπλώσουν την διχώνια μεταξύ των λαών που συνυπάρχουν, και να αλλάξουν την δημογραφία της περιοχής.

 Ο Mirdi πρόσθεσε «για 6 χρόνια, οι μισθοφορικές συμμορίες στη Συρία, ιδιαίτερα το IS έχουν υποστηριχθεί από το Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης με επικεφαλής τον Ερντογάν στην καταπολέμηση των YPG, YPJ, όλες αυτές οι προσπάθειες έχουν αποτύχει». Εμείς δεν θα τους επιτρέψουμε να προσεγγίσουν το καντόνι, οι Δυνάμεις Προστασίας της Κοινωνίας είναι πλήρως προετοιμασμένες για  να υπερασπιστούν τα καντόνια της  al-Shahba και Afrin »εμείς ως ΔΠΚ έχουν εμπλακεί σε όλα τα πεδία των μαχών στα καντόνια της  al-Shahba και του Afrin  προς υποστήριξη των YPG, YPJ ώστε να αποτρέψουν την Τουρκική κατοχή  , δεν θα τους επιτρέψουμε να πλησιάσουν τα εδάφη των καντονιών». Οι άνθρωποι όλο και περισσότερο εντάσσονται στις HPC, ο Mirdi πρόσθεσε ότι μετά την αύξηση των επιθέσεων και βομβαρδισμών στα χωριά του καντονιού και περιοχές της  Al-Shahba από τον τουρκικό στρατό κατοχής και τους μισθοφόρους του, δεκάδες άνθρωποι του καντονιού έχουν ενταχθεί στις τάξεις των ΔΠΚ για να υπερασπιστούν τη γη τους και να σταθεί δίπλα στις YPG , YPJ.

 Χιλιάδες είναι έτοιμοι να υπερασπιστούν το καντόνι τόνισε ο Mirdi αναφέροντας ότι οι Δυνάμεις  Προστασίας της Κοινωνίας περιλαμβάνουν διαφορετικά συστατικά που σταθμεύουν στο πίσω μέρος των μετώπων των περιοχών που  απελευθερώθηκαν από τις YPG, YPJ, σημειώνοντας ότι χιλιάδες είναι έτοιμοι για την προστασία της περιοχής και είναι έτοιμοι για να περάσουν στην πρώτη γραμμή. 

Υ,Γ. Οι Δυνάμεις Προστασίας της Κοινωνίας αποτελούν το 3το ένοπλο κομμάτι της κοινωνικής  επανάστασης στην Rojava και το πλέον κοινωνικά ισχυρό. Ενώ οι YPG, YPJ που ελέγχονται κυρίως από το PYD, αποτελούν το μέρος της πολιτοφυλακής που έχει αναλάβει την «συνοριακή» προστασία των επαναστατημένων περιοχών από τους φουνταμενταλιστές του Ισλαμικού Χαλιφάτου και τις δυνάμεις του Ασαντ, και η αστυνομία των Asayish εχει αναλάβει την προστασία των πόλεων, οι  HPC (Δυνάμεις Προστασίας της Κοινωνίας) αποτελούμενες από τους καθημερινούς ανθρώπους της πόλης και των χωριών έχουν αναλάβει την υπεράσπιση των γειτονιών και  ως τέτοιοι υπερτερούν στην βαρύτητά τους έναντι των δύο άλλων ένοπλων μονάδων. Στην ουσία αποτελούν την ένοπλη ασφαλιστική δικλίδα των κατοίκων απέναντι σε κάθε παρέκκλιση των υπολοίπων δυνάμεων 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License