Απαγόρευση κατασκηνώσεων διαμαρτυρίας. Μέρη για να κοιμηθείτε στο Αμβούργο

Οι διοργανωτές ενός από τα στρατόπεδα διαμαρτυρίας ζήτησαν από το συνταγματικό δικαστήριο να διευκρινίσει την ετυμηγορία του για την απαγόρευση των στρατοπέδων διαμαρτυρίας. Αλλά το δικαστήριο εξέδωσε μια δήλωση ότι οι διοργανωτές των κατασκηνώσεων πρέπει να αφήσουν το Διοικητικό δικαστήριο του Αμβούργου να αποσαφηνίσει την κατάσταση. Οι διαπραγματεύσεις χθες μεταξύ των τοπικών αρχών και των διοργανωτών έληξε μετά από 5 λεπτά και οι Αρχές Τοπικής Αυτοδιοίκησης αγνόησαν την απόφαση του συνταγματικού δικαστηρίου, συνεχίζοντας την απαγόρευσή των κατασκηνώσεων διαμαρτυρίας. Οι διοργανωτές  επιμένουν ότι έχουν ήδη οργανώσει εκατοντάδες εναλλακτικές θέσεις για να φιλοξενηθούν όσοι θα συμμετάσχουν στις διαδηλώσεις. Οι άνθρωποι που χρειάζονται πληροφορίες για αυτό ή που χρειάζονται μέρη για ύπνο μπορούν να στείλουν ένα email στο: info-g20camp @ riseup.net . Οι διοργανωτές του δεύτερου στρατοπέδου στην περιοχή Altona έχουν τώρα τη δυνατότητα να οργανώσουν ένα στρατόπεδο στο Volkspark. Θα αρχίσει την κατασκευή της κατασκήνωσης αύριο Δευτέρα. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα συνεχίσουν τη δικαστική υπόθεση κατά των τοπικών αρχών, σκηνές ύπνου, σκηνές κουζίνας και τουαλέτες εξακολουθούν να απαγορεύονται, κάτι το οποίο είναι εντελώς απαράδεκτο. 

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License