Συγκεντρωτικό δράσεων αλληλεγγύης στον Τάσο Θεοφίλου Κέρκυρα (22/6-28/6)

.

Σε συνέχεια των δράσεων που πραγματοποιήθηκαν στην Κέρκυρα το τελευταίο διάστημα ως ένδειξη αλληλεγγύης στον αναρχικό κομμουνιστή Τάσο Θεοφίλου ,πραγματοποιήθηκαν οι εξής δράσεις από την κατάληψη Ελαία και την αναρχική ομάδα Cumulonimbus .

Την πέμπτη 22/6 στις 20.00 πραγματοποιήθηκε μικροφονική συγκέντρωση στην πλατεία Ανουτσιάτα όπου μοιράστηκε το κάλεσμα για την πανελλαδική ημέρα δράσεων .Το ίδιο βράδυ έγινε εκτεταμένη γραφτική συνθημάτων σε κεντρικά σημεία της πόλης ,ενώ στις 23/6 έγινε παρέμβαση στον ραδιοφωνικό σταθμό Κύμα όπου και διαβάστηκε το κάλεσμα .

Το Σάββατο 24/6 έπειτα από κάλεσμα που έκανε η κατάληψη Ελαία και η αναρχική ομάδα Cumulonimbus πραγματοποιήθηκε πορεία στο κέντρο της πόλης .Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν 50 άτομα , η πορεία είχε παλμό , πετάχτηκαν τρικάκια και μοιράστηκαν κείμενα .Την πορεία πλαισίωσε με κάλεσμα και η ανοιχτή συνέλευση αλληλεγγύης στον Τάσο Θεοφίλου.

Τέλος στις 28/6 πραγματοποιήθηκε εξόρμηση με στένσιλ τα οποία πατήθηκαν σε επιλεγμένα σημεία στην πόλη (ΙΚΑ ,ΔΕΗ ,ΟΑΕΔ ,Περιφέρεια κλπ.)

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από όλες τις δράσεις.

Κατάληψη Ελαία

Αναρχική ομάδα Cumulonimbus

από @Κατάληψη Ελαία ,Αναρχική ομάδα Cumulonimbus 30/06/2017 6:02 μμ.


post image

.

Εικόνες:

από @Κατάληψη Ελαία ,Αναρχική ομάδα Cumulonimbus 30/06/2017 6:06 μμ.


post image

.

Εικόνες:

από @Κατάληψη Ελαία ,Αναρχική ομάδα Cumulonimbus 30/06/2017 6:10 μμ.


post image

.

Εικόνες:

από @Κατάληψη Ελαία ,Αναρχική ομάδα Cumulonimbus 30/06/2017 6:21 μμ.


post image

.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License