Κέρκυρα , ενημέρωση από πορεία Σάββατο 24-6 πανελλαδική μέρα δράσης

Αλληλεγγύη στον Τάσο Θεοφίλου , πανελλαδική μέρα δράσης 24-6 , κέρκυρα

post image

Το Σάββατο 24-6 πραγματοποιήθηκε στην Κέρκυρα συγκέντρωση με μικροφωνική και ακολούθησε πορεία στα πλαίσια της πανελλαδικής μέρας δράσης για τον Τάσο Θεοφίλου.Στην πορεία καλούσαν η κατάληψη Ελαία , η αναρχική ομάδα Cumulonimbus και η Ανοιχτή συνέλευση αλληλεγγύης στον Τάσο Θεοφίλου. Πορευτήκαμε στο κέντρο της πόλης γύρω στα 50 άτομα και παράλληλα μοιράζονταν κείμενα και τρικάκια. Μετά το τέλος της πορείας η ανοιχτή συνέλευση αλληλεγγύης πραγματοποίησε αφισοκόλληση με την κεντρική αφίσα της συνέλευσης που ακολουθεί.

Αλληλεγγύη στον Τάσο Θεοφίλου , Ως την Λευτεριά

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License