Αίτημα στην κυβέρνηση και το υπουργείο δικαιοσύνης για την ανομία, ασυδοσία και ακολασία στα ψυχιατρεία


Παραβίαση όλων των ατομικών δικαιωμάτων που προβλέπονται από το Σύνταγμα της Ελλάδας με πρακτικές που ακολουθούνται επί δεκαετίες

Σας έχω ενημερώσει από τον Οκτώβριο του 2014 για τις παρανομίες που διενεργούν από κοινού η Δικαιοσύνη σε συνεργασία με την Αστυνομία σε ό,τι αφορά τον παράνομο εγκλεισμό με αρπαγή και τη διεξαγωγή βασανιστηρίων, κατά παράβαση των νόμων και του Συντάγματος, ως μέσο εκβίασης σε όσους αυθαίρετα και χωρίς κανένα κριτήριο και κατόπιν αρπαγής από την Αστυνομία χαρακτηρίζονται "ψυχικά ασθενείς", κατά παράβαση όλων των επιστημονικών και ηθικών αρχών που οφείλει να έχει κάθε λειτουργός της Επιστήμης που δε θέλει να είναι ουσιαστικά και ριζικά επικίνδυνος για το κοινωνικό σύνολο και να συνιστά δημόσιο κίνδυνο.

 

Σας είχα αποστείλει αναφορά μου στο διαδικτυακό τόπο indymedia, όπου αναλύω τα θέματα που τίθενται και την παράβαση νομικών και επιστημονικών κανόνων. Τα σχετικά link είναι αυτά https://athens.indymedia.org/post/1532488/ (Ανομία στα ψυχιατρεία), https://athens.indymedia.org/post/1533630/ (Γιατί η ψυχιατρική είναι ψευδοεπιστήμη και η ψυχολογία/ψυχανάλυση "όνειρο" χωρίς πραγματικότητα).

 

Παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις μου προς εσάς, πέρα από μια κοινοποίηση μεταξύ σας που κοινοποιήθηκε και σε εμένα, καμία άλλη ενέργειά σας ως προς το θέμα δε μου έγινε γνωστή, από εσάς ή μέσω των έργων σας συνολικά. Αντίθετα, η κατάσταση παραμένει η ίδια.

 

Επανέρχομαι, λοιπόν, με αυτό το email, για να σας θυμίσω τις υποχρεώσεις σας απέναντι στους πολίτες που έχετε κληθεί και πληρώνεστε για να υπηρετείτε και το Σύνταγμα και τους νόμους, τους οποίους υποχρεούστε να τηρείτε και σέβεστε, και να επισημάνω την παραβίαση και του Συντάγματος από την παράνομη πρακτική που ακολουθείται επί δεκαετίες, από την οποία μου είναι με μεγάλη ακρίβεια γνωστό ότι σιτίζονται πολλά παράσιτα και σαπρόφυτα, που αναλαμβάνουν, άεργα και παντελώς ανίκανα για κάθε άλλο έργο όντας, τη λεγόμενη ψυχική υγεία συνολικά στην Ελλάδα.

 

Τα άρθρα του Συντάγματος που παραβιάζονται είναι τα 4, 5, 6, 7, 8 (εδώ προσοχή στην αρπαγή και βασανιστήρια με ένα μόνο έγγραφο του εισαγγελέα και χωρίς να έχει προηγηθεί ακρόαση ή και λόγος να εκδοθεί το έγγραφο), 10, 20, 25, που αναφέρονται στα ατομικά δικαιώματα του Έλληνα πολίτη.

 

Σας επισημαίνω την ευθύνη που έχετε απέναντι στους Έλληνες πολίτες για την ακριβή τήρηση του Συντάγματος και των νόμων και σας εφιστώ την προσοχή στο μεγάλο όργιο ακολασίας που γίνεται σε όλα τα σχετικά ψυχιατρικά ιδρύματα, ξενώνες, κέντρα υποστήριξης και συμβουλευτικής και όλα τα συναφή σε βάρος μιας σημαντικής μερίδας των πολιτών, που αδίκως και κατά παράβαση του Συντάγματος και των νόμων της χώρας υφίστανται τις συνέπειες της ανομίας, ασυδοσίας και ακατάσχετης ακολασίας που βασιλεύει μέσα σε όλα αυτά τα ιδρύματα, που υποκριτικά διεκδικούν σταθερά το "δικαίωμά" τους στην ακολασία και την ασυδοσία σε βάρος των άλλων.

 

Περιμένω τις έγκαιρες ενέργειές σας, που δεν μπορούν να είναι κάτι λιγότερο από τη μόνιμη παύση της παρανομίας που γίνεται με όλα αυτά τα χαρτάκια που κυκλοφορούν ασύδοτα παντού και αφορούν παράνομες εισαγγελικές εντολές, τουλάχιστον, σε ό,τι αφορά τις πολιτικές και συνταγματικές ευθύνες σας ως κυβέρνησης της χώρας, ενώ δε διαφεύγει το ηθικό και επιστημονικό ζήτημα που ανοίγει με τη συμμετοχή επιστημόνων σε βασανιστήρια, αρπαγές και εκβιάσεις, κατά παράβαση του Συντάγματος και Διεθνών Συμβάσεων και με πλήρη και απόλυτη ασυδοσία και ακολασία ως προς τις με το αζημίωτο άνομες ενέργειές τους.


Η υγεία είναι υγεία, ακόμα και όταν σε μια νύχτα εξαφανίζονται 400 φάκελοι από αιματολογική κλινική δημοσίου νοσοκομομείου και πηγαίνουν σε ιδιωτική καινούρια κλινική που μόλις άνοιξε από τον αποχωρώντα διευθυντή της αιματολογικής κλινικής στο δημόσιο νοσοκομείο, χωρίς να ενοχληθεί και να κουνηθεί προς τη φυλακή τρίχα.

Η "ψυχική" υγεία δεν είναι υγεία και δεν έχει καμία σχέση με την υγεία, είναι βασανιστήρια με δόλιο σκοπό, συνήθως εκβίαση, όσων πέφτουν θύματα της παρανομίας που ανθίζει σε χώρες σαν την Ελλάδα και θεωρείται "τιμή" και "καμάρι" των γελοίων που γλυτώνουν τα ισόβια.

Παρακαλώ να αναρτηθεί και αυτό το σχόλιο, για να διορθωθεί το λάθος σας και να τονιστεί η διαφορά της υγείας από την "ψυχική" υγεία, δηλαδή τα βασανιστήρια, από τα τρελάδικα μέχρι το Γκουαντανάμο.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License