H φασιστική Δεξιά οργανωνει την "κινηματική" της παρουσία(Παραιτηθείτε-ΠΟΑΣΥ στα Εξάρχεια - συντονισμός ΜΜΕ)

H φασιστική Δεξιά οργανωνει την "κινηματική" της παρουσία(Παραιτηθείτε-ΠΟΑΣΥ στα Εξάρχεια - συντονισμός ΜΜΕ)

Η σοβαρή φασιστική Δεξιά που πήρε σάρκα και όστα με τα τσόλια των Σαμαροβενιζέλων, των μπαλτάκων κλπ,  προσπαθεί να αναδιοργανώσει την παρουσία της στο δημόσιο λόγο και να την ταυτοποιήση στον κοινωνικό χώρο.

Η αυριανή συγκέντρωση των Παραιτηθείτε , η επόμενη εκδήλωση των συνδικαλιστών μπάτσων της ΠΟΑΣΥ στα Εξάρχεια και φυσικά ο απόλυτος συντονισμός πλήθους ΜΜΕ που έχουν φασιστικοποιηθεί επαρκός όλα αυτά τα χρόνια προσπαθούν να οικοδομήσουν το πλέον κατάλληλο ακροδεξιό μνημονιακό καθεστώς. Άμεσα και χωρίς καθυστερήσεις .. 

Με εργαλεία τους έναν γνωστό  μεταπολεμικό  αντικομουνισμό απο τον οποίο προέρχονται(και αυτοί και τα καθεστώτα που οενιρεύονται) ,  τον βλέπουν  στους συριζαίους!!!!,   ενω  τους είναι αδιάφοροι οι υπόλοιποι αριστεροί πχ ΚΚΕ (εκτός όσοι  αναφέρονται σε πρόσφυγες ), σίγουρα τους ενδιαφέρουν οι αναρχικοί  και "υπόσχονται" φιλοφρονήσεις για όλους  όταν έρθουν στα πράγματα..

Επίσης η  χρήση πλήθος κεντρικών ΜΜΕ(εφημερίδων,TV, σαιτ)  που με τη συνοδεία φασιστικών αναλύσεων , εντονης και συνεχής  παραπληροφόρησης κλπ δημιουργούν τον κατάλληλο χώρο υποδοχής  των ακροδεξιών ή καλύτερα των σοβαρών φασιστών των Μνημονίων. Χαρακτηριστικό παράδειγμα   το κυριακάτικο άρθρο ενός  δασκάλου της αλοδαπής στην Καθημερινή που ξέπλυνε τη χούντα του Παπαδόπουλου..

Οι συγκεντρώσεις είτε των παραιτηθείτε είτε των μπάτσων της ΠΟΑΣΥ στα εξάρχεια  δεν απευθύνονται σε  καμία κοινωνική ή επαγγελματική ομάδα που θα βελτιώση την οικονομική της κατάσταση , αλλά δείχνουν μόνο στην εγκαθύδριση ενός ακροδεξιού καθεστώτος απόλυτου ελέγχου και απέραντης καταστολής ..

Η προσπάθεια μιας κατασκευασμένης  "κοινωνικοποίησης" μέσω αυτών των "εκδηλώσεων" , των φασιστικών καθεστώτων βρίσκεται ακριβώς δίπλα μας ή καλύτερα μπροστά στα πόδια μας.

 

από ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΣ (Homo-Naturalis.gr) 22/06/2017 8:57 μμ.


Είναι μια παρουσία-εκδήλωση συμβολική περισσότερο  μιας ενωμένης  Ακρο-Δεξιάς και  Ναζιστικής Δεξιάς.  Μια πρόβα τζενεράλε, πριν ο υιός Μητσοτάκης ως πρωθυπουργός, "κατεδαφίσει τα Εξάρχεια", όπως έχει υποσχεθεί.

 Σε καμιά περίπτωση δεν είναι κίνηση να σημαίνει "σας έχουμε γραμμένους".  ΄Εχει συγκεκριμένο στόχο.  Ναι, μεν, προκλητική, επειδή είναι αδίστακτη και  ασεβής, αλλά πρωτίστως  είναι κατευθυνόμενη και σχεδιασμένη στα γραφεία της Ν.Δ. ΄Εχει στόχους ψηφοθηρικούς.

Απώτερος στόχος της είναι να εκπέμψει μήνυμα-κάλεσμα  προς  βασιλικούς, οπαδούς  της Ακροδεξιάς του ΛΑ.ΟΣ, ΑΝ.ΕΛ, αλλά και της  Ναζιστικής-Χουντικής Δεξιάς για επιστροφή  στο μαντρί της Ν.Δ. Αυτοδυναμία, χωρίς άντληση εκλογικής δύναμης από αυτή τη δεξαμενή, δεν πρόκειται να συγκεντρώσει ο "υιός". Χρειάζεται αυτές ακριβώς τις ψήφους.

 Κι αν υπάρχει ελπίδα να επανακάμψει τέτοια εκλογική πελατεία,  είναι μόνο μέσω της   τακτικής του τσαμπουκά, της αμετροέπειας, της πρόκλησης, της επιστροφής γενικότερα  σε μεθόδους παρακράτους, στα οποία  ακριβώς είναι εθισμένη η  Δεξιά αυτού του είδους από πολύ παλιά.

Παράλληλα να μην ξεχνάμε και την άλλη παράμετρο . Εκείνης  των εργολάβων και των "νοικοκυραίων"-ιδιοκτητών, που χρόνια  τώρα προσπαθούν να αξιοποιήσουν εμπορικά την περιοχή. Παίζεται κι αυτή κασέτα  σε πολύ υψηλά ντεσιμπέλ.

Η εξέλιξη μιας τέτοιας συγκέντρωσης είναι  απρόοπτη και ανεξέλεγκτη. Μπορεί και να γυρίσουν πίσω ημέρες  "Γρηγορόπουλου", αν η κυβέρνηση επιτρέψει αυτή την μάζωξη σε νοσταλγούς δολοφονιών και ηθικών αυτουργών  εγκλημάτων   σε τέτοιο τόπο.

 Οπότε, την απόλυτη ευθύνη πλέον φέρει  η κυβέρνηση στο σύνολό της που είναι υποχρεωμένη  να απαγορεύσει  δια ροπάλου τέτοια «΄Υβρη».  Το κόστος θα είναι περισσότερο δικό  της.

΄Οσο για την στάση εκείνων που προσβάλλονται (και είμαστε πολλοί) από την παρουσία τέτοιων ατόμων στην  Πλατεία, που είναι «άβατο», περισσότερο ως χώρος διακίνησης  ιδεών και αποδοχής της όποιας μορφής διαφορετικότητας από τις άλλες  κοινωνικές συλλογικότητες, οφείλει να είναι συνετή σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί  η εκδήλωση. Ουδείς έχει δικαίωμα να «ρίχνει νερό στο μύλο» του Μητσοτάκη. Συμπλοκές και επιθέσεις πάσης φύσεως ,αν εξυπηρετούν κάποιον, είναι τα σχέδια της  Νέας  Δεξιάς.

Είναι παγίδα. Υπάρχουν άλλες, «έξυπνες» ενέργειες, ως αντιπερισπασμός- απάντηση (και ο νοών νοείτω). Αυτό ακριβώς που δεν περιμένουν, ώστε να αποβεί μπούμερανγκ η αφροσύνη τους. Αλλιώς, στο συνολικό κέρδος τους, θα συμπεριλαμβάνονται και  τα οφέλη που έχουν σχεδιάσει και  επιδιώκουν από την άσκηση βίας των θιγμένων. Αυτό περιμένουν . Ας μην τους κάνουμε τη χάρη.     

 

από Φασέος 23/06/2017 12:50 πμ.


ότι η εκδήλωση στα εξάρχεια είναι από δεξιούς μπάτσους; Στην ανακοίνωση έχουν φουλ αριστερή φρασεολογία (αν όχι εμείς τότε ποιοι,κλπ). Πιο πολύ θα μου έκανε για παρέμβαση των συνδικαλιστών του συριζα στην ίδια κατεύθυνση με την παρέμβαση των συριζόμπατσων στο πράιντ. Άλλα ακόμα και δεξιοί να είναι δεν αποκλείεται να είναι σε συννενόηση με την κυβέρνηση για να γίνει η βρώμικη δουλειά.

από ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΣ (Homo-Naturalis.gr) 23/06/2017 1:22 μμ.


Φασέος,Προκύπτει από τα ακόλουθα:

1. Οι συνδικαλιστικές  οργανώσεις στη χώρα μας ,από την εποχή "Τσοβόλα δώστα όλα" μέχρι και σήμερα, έχουν ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ κομματικό μπάστακα. "Νταβατζή", θα τον λέγαμε λαϊκότερα, που κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά με εκείνον. Και ως γνωστό, ο κομματικός  συνδικαλισμός έχει πολλά  από τα χαρακτηριστικά  μιας οποιασδήποτε εκπόρνευσης.  Εν προκειμένω η  ΠΟΑΣΥ επίσημα ανήκει στη Ν.Δ. Και μάλιστα, αν παρακολουθείς τα συνδικαλιστικά δρώμενα , οι επικεφαλής της  είναι "πυρ και μανία" με τους  ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ ,κυρίως  α.  για οικονομικούς λόγους (επιδόματα, υπερωρίες, συντάξιμα χρόνια κ.λπ). β. επειδή  μέλη της κυβέρνησης, υποστηρίζουν οι ίδιοι,  προστατεύουν την...τρομοκρατία και "εκτρέφουν"  μπαχαλάκηδες στα Εξάρχεια! Να μην ξεχνάμε επίσης, το έχουμε επανειλημμένα στηρίξει με στοιχεία, πως ο Μιχαλολιάκος ,ήδη από την αλήστου μνήμης εποχή διακυβέρνησης της χώρας από τον Κωστάκη Καραμανλή (ο πρωθυπουργός που χρεοκόπησε τη χώρα), προώθησε στην Αστυνομία σωρηδόν Χρυσαυγίτες ,σύμφωνα με τα σχέδια που έχουμε αναπτύξει πως είχε εκπονήσει από την αρχή ο αρχηγός των Ναζί και οι πρωτοκλασάτοι της εγκληματικής οργάνωσης. 

2. Οι λόγοι αυτής της παρουσίας στο συγκεκριμένο τόπο-"άβατο" είναι αυτοί που αναπτύσσουμε παραπάνω στην απάντηση με τίτλο ΦΑΝΕΡΗ ΠΑΓΙΔΑ. 

3. Οι ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛΕΣ τρέμουν την εξέλιξη μια τέτοιας συγκέντρωσης και την αντίδραση  των "αντιπάλων". Τους μόνους, δηλαδή, που δεν εξυπηρετεί η δημιουργία σοβαρών επεισοδίων και μάλιστα σε τέτοια συγκυρία, όταν η κυβέρνηση θριαμβολογεί για το 4ο μνημόνιο που υπέγραψε στο πρόσφατο Eurogroup.   Επομένως, η πρόκληση είναι υπογεγραμμένη δια χειρός υιού Μητσοτάκη, ο οποίος άλλωστε την είχε προαναγγείλει εδώ και πολύ καιρό και όχι μόνο μια φορά.

4. Τελικά ελπίζουμε πως δε θα τολμήσουν τέτοια "ανίερη" πρόκληση. Είναι ,ας πούμε, το ίδιο και χειρότερο, αν μια ομάδα γυναικών, και μάλιστα από τα… Εξάρχεια, παραβίαζε το «άβατο" του Αγ, ΄Ορους και έκανε κατάληψη  της Κασταμονής. Και να μη λησμονάμε πως το εθιμικό δίκαιο,είναι το ίδιο ισχυρό με το γραπτό! Αν επιτρέψει  η αρστερο-ακροδεξιά κυβέρνηση Τσίπρα -Καμμένου την πρόκληση, τότε  «ανοίγουν  τον ασκό του Αιόλου" και ως γνωστό, όταν το μπουρίνι ξεσπάσει και  πάρει διαστάσεις, κανείς δεν μπορεί να ξέρει πού θα φτάσει και τί καταστροφές θα προξενήσει.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License