Παρέμβαση αλληλεγγύης στον αναρχικό κομμουνιστή Τάσο Θεοφίλου την Παρασκευή 16 Ιουνίου

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, λίγο πριν τις 10 το βράδυ της Παρασκευής 16 Ιουνίου η παρέμβαση με αυτοκόλλητα, stencil, συνθήματα σε τοίχους και μοίρασμα κειμένων για την υπόθεση του αναρχικού κομμουνιστή Τάσου Θεοφίλου σε κεντρικούς σταθμούς του Ηλεκτρικού και του Μετρό, καθώς και στην Ερμού

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, λίγο πριν τις 10 το βράδυ της Παρασκευής 16 Ιουνίου η παρέμβαση με αυτοκόλλητα, stencil, συνθήματα σε τοίχους και μοίρασμα κειμένων για την υπόθεση του αναρχικού κομμουνιστή Τάσου Θεοφίλου σε κεντρικούς σταθμούς του Ηλεκτρικού και του Μετρό, καθώς και στην Ερμού.

Η παρέμβαση ξεκίνησε από την πλατεία Βικτωρίας και συνεχίστηκε στους σταθμούς  Αττικής, Ομόνοιας, Λαρίσης και Συντάγματος. Κατόπιν, πραγματοποιήθηκε συγκροτημένη μίνι πορεία επί της Ερμού, η οποία κατέληξε στην πλατεία Μοναστηρακίου.

Στην παρέμβαση συμμετείχαν 40 αλληλέγγυες και αλληλέγγυοι.

Θυμίζουμε ότι, ενόψει της ανακοίνωσης της ετυμηγορίας της έδρας στις 6 ή 7 Ιουλίου, έχει καλεστεί πορεία αλληλεγγύης στον Τάσο Θεοφίλου το Σάββατο 24 Ιουνίου στις 12 το μεσημέρι με αφετηρία την πλατεία Μοναστηρακίου.

Πηγή: http://www.hitandrun.gr/paremvasi-allilengiis-ston-anarchiko-kommounisti-taso-theofilou-tin-paraskevi-16-iouniou/

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License