Α.ΣΥ.Ν.Φ. - Ανακοίνωση αποχώρησης από την συνέλευση επανοικειοποίησης των εξαρχείων


 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΠΑΝΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ

Έπειτα από σημαντικούς αγώνες που δόθηκαν αλλά και ζυμώσεις που προέκυψαν μεταξύ των ομάδων της Συνέλευσης για την Επανοικειοποίηση των Εξαρχείων, αποτιμούμε την εν λόγω δράση της ως νικηφόρα. Κάπου εδώ, θεωρούμε πως η συμμετοχή μας έφτασε στο τέλος της.

Η επιλογή της "Αναρχικής Συλλογικότητας Νέας Φιλαδέλφειας" να συμμετέχει στη συγκεκριμένη συνέλευση, ήταν κομβική αλλά και νοηματοδοτημένη σε σχέση με την πολιτική σπουδαιότητα και ιστορικότητα της περιοχής των Εξαρχείων, παρά το ότι η βασική πολιτική της δραστηριοποίηση έγκειται στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας.

Χαιρετίζουμε τις ομάδες που συνεχίζουν τον αγώνα μέσα απ'τη Συνέλευση για την Επανοικειοποίηση των Εξαρχείων και είμαστε πεπεισμένοι πως θα συναντηθούμε εκ νέου στο δρόμο του αγώνα, όποτε αυτός μας καλεί.  

 

 

Αναρχική Συλλογικότητα Νέας Φιλαδέλφειας

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License