Προκλητική συγκέντρωση στα Εξάρχεια από τους μπάτσους της ΠΟΑΣΥ

Προκλητική συγκέντρωση στα Εξάρχεια από τους μπάτσους της ΠΟΑΣΥ με τις ευλογίες της ΝΔ για να σπάσουν και καλά το γκέτο και τα άβατα

post image

Προκλητική συγκέντρωση στα Εξάρχεια από τους μπάτσους της ΠΟΑΣΥ  με τις ευλογίες της ΝΔ για να σπάσουν και καλά το γκέτο και τo άβατo.

Οι θεματαφύλακες τους κράτους όπως αυτοαποκαλλούνται οι ίδιοι στην ανακοίνωση τους οι μπάτσοι αυτοί που πουλάνε την πρέζα και σιγοντάρουν τις μαφίες για έξτρα εισόδημα, αυτοί που ευθύνονται για την καταστολή, για δολοφονίες συντρόφων,  καλούν στα Εξάρχεια στις 29 Ιουνίου στις 6μμ σε εκδήλωση με θέμα "Ανοιχτές και Ελεύθερες πόλεις".

 

Θα είμαστε όλοι και όλες εκεί.... Τα Εξάρχεια θα παραμείνουν καθαρά από μπάτσους

Εικόνες:

από @ 14/06/2017 10:25 μμ.


Δεν έχω να προσθέσω τίποτα άλλο, εκτός από το θα είμαι κ' εγώ εκεί στις 29/6 και πριν βέβαια τις 6.00 μμ

από @ 15/06/2017 12:34 πμ.


το θεμα ειναι πως θα φυγουν

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License