Αντιφασιστική Διαδήλωση στον Ασπρόπυργο, 17/06, 7μμ, Πλατεία Δημαρχείου

Στις 17/06 θα πραγματοποιηθεί αντιφασιστική κινητοποίηση στην πλατεία Δημαρχείου προτάσσοντας τις δυνάμεις και το όραμά μας στα κέντρα εξουσίας που συντηρούν τη Χρυσή Αυγή και στέλνοντας ένα μήνυμα αποφασιστικότητας προς όλες τις πλευρές. Επιβάλλεται να αντιμετωπίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις το φάντασμα του φασισμού που πλανιέται σε όλο τον κόσμο και να κάνουμε το όραμα του Κομμουνισμού επίκαιρο και ρεαλιστικό.

Ο Ασπρόπυργος είναι μία περιοχή στην οποία παρατηρείται έντονη δραστηριότητα τραμπούκων της Χρυσής Αυγής. Δεκάδες επιθέσεις σε σπίτια μεταναστών, ξυλοδαρμοί, τραμπουκισμοί διαμορφώνουν μία ατμόσφαιρα έντονης ανασφάλειας στην περιοχή και εμφανίζουν για άλλη μία φορά το σκληρό πρόσωπο του φασισμού.
Εργάτες γης που εγκατέλειψαν την πατρίδα τους για ένα καλύτερο ''αύριο'' για αυτούς και για τις οικογένειες τους βρίσκονται καθημερινά στο στόχαστρο των εγκληματιών που διεκδικούν να ανασυσταθούν και να μεταλαμπαδεύσουν το ρατσιστικό τους μίσος.

Η αγαστή συνεργασία κράτους – Χρυσής Αυγής στην τελευταία κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε στο χωριό της Γκορυτσάς, η προστασία του πρώτου στη δεύτερη μπροστά στην αντιφασιστική οργή , οι κατάπτυστες ανακοινώσεις της Δημοτικής Αρχής που ευλογούν τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης και τάσσονται ενάντια στον κόσμο του αγώνα συμπληρώνουν ένα παζλ που πρέπει να μπει στην καθημερινή ατζέντα του πολιτικού διαλόγου.

Το θηρίο του φασισμού βρυχάται αλλά η έντασή του αποκαλύπτει τη μειονεκτική θέση στην οποία βρίσκεται και τη δυνατότητα ισοπέδωσης του που ξεδιπλώνεται μπροστά μας.

Το ταξικό αντιφασιστικό κίνημα δυναμώνει συνεχώς, ξεπερνάει τη συνθηκολόγηση του ΣΥΡΙΖΑ και καταθέτει μεθοδολογίες που πρέπει να μελετηθούν, να επεξεργαστούν και να γίνουν κοινό κτήμα του ευρύτερου κινήματος.

Στις 17/06 θα πραγματοποιηθεί αντιφασιστική κινητοποίηση στην πλατεία Δημαρχείου προτάσσοντας τις δυνάμεις και το όραμά μας στα κέντρα εξουσίας που συντηρούν τη Χρυσή Αυγή και στέλνοντας ένα μήνυμα αποφασιστικότητας προς όλες τις πλευρές.

Επιβάλλεται να αντιμετωπίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις το φάντασμα του φασισμού που πλανιέται σε όλο τον κόσμο και να κάνουμε το όραμα του Κομμουνισμού επίκαιρο και ρεαλιστικό.

Αντιφασιστική Διαδήλωση το Σάββατο στις 17/06, 7μμ, Πλατεία Δημαρχείου Ασπροπύργου.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License