Το στρατόπεδο της Ικαρίας μπορεί να μην έχει φαντάρους αλλά έχει ΚΟΡΙΟΥΣ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017

Το στρατόπεδο της Ικαρίας μπορεί να μην έχει φαντάρους αλλά έχει ΚΟΡΙΟΥΣ.

 
Για το Υπουργείο Άμυνας σημασία έχουν οι δημόσιες σχέσεις, η επέκταση των πελατειακών σχέσεων και η στρατιωτικοποίηση της κοινωνίας, ιδιαίτερα των νησιών και του Έβρου. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ.  ΑΥΤΟΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ.  ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΣΤΑ ΧΑΚΙ! Σε ολόκληρη την Ικαρία, η δύναμη των φαντάρων είναι 18-20 άτομα.
Αυτοί πρέπει να τρέχουν από την μια υπηρεσία στην άλλη.  Αυτοί πρέπει να καλύψουν κάθιδροι, εξαντλημένοι και χωρίς έξοδο τις υπηρεσίες που πρέπει να βγουν. Γιατί δεν υπάρχουν φαντάροι; Μα γιατί παρά τις δεσμεύσεις των Π,Καμμένου και Δ.Βίτσα ότι όλοι θα κάνουν ένα εξάμηνο στην παραμεθόριο ... τα βύσματα "όπου φύγει φύγει" Εξάλλου, καλοκαίρι έχουμε, χιλιάδες φαντάροι πρέπει να κάνουν τους Υπηρέτες στις Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις για να απολαύσουν δωρεάν διακοπές οι αξιωματικοί... Που να περισσεύσουν φαντάροι για την Ικαρία  Όμως σε ένα ακόμη στρατόπεδο του ελληνικού στρατού κυριαρχούν οι ΚΟΡΙΟΙ. Ποιος νοιάζεται για τους φαντάρους; Κανείς. Ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος είτε θα χρησιμοποιεί τη ΜΟΜΑ για ψηφοθηρικούς λόγους είτε θα προχωρά την στρατιωτικοποίηση. Πρόσφατα ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος (5 Μαρτίου 2017) συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, επισκέφθηκε το 4ο ΕΤΕΘ στη Σάμο, καθώς και το Λόχο Πλωτών Μέσων του 4ου ΕΤΕΘ. Όπως επισημαίνει η αρθρογραφία καθόρισε δράσεις για την αντιμετώπιση των στεγαστικών θεμάτων των στελεχών, με την άμεση έναρξη εργασιών κατασκευής ΣΟΑ για Αξιωματικούς και Υπαξιωματικούς (εντός του 2017).
Στη συνέχεια, στο πλαίσιο της έκτακτης ΤΑΜΣ «ΑΣΤΡΑΠΗ» που διατάχθηκε προ 12ώρου, επισκέφθηκε την Ικαρία, όπου παρακολούθησε ανακατάληψη αεροδρομίου από μονάδα Εθνοφυλακής.   Να τονίσουμε ότι και οι κατοικίες του μόνιμου προσωπικού (ΣΟΑ) θα κατασκευαστούν από τους φαντάρους που θα εργαστούν ΔΩΡΕΑ. Αυτή λοιπόν είναι η Υποχρεωτική Στράτευση: δουλειά σαν ΣΚΛΑΒΟΣ στα χακί, Αναλώσιμος στην πρώτη γραμμή και παρέα οι ΚΟΡΙΟΙ.  Οι φαντάροι είναι πολίτες με στολή, έχουν δικαιώματα, δεν είναι σκλάβοι κανενός! ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ Τηλ: 6932 955437 http://diktiospartakos.blogspot.com

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License