Ρέθυμνο: Κάλεσμα σε συντονισμό ενόψει της πανελλαδικής μέρας αλληλεγγύης στον Τάσο Θεοφίλου

Η Κατάληψη Ελαία στην Κέρκυρα έχει καλέσει σε πανελλαδική ημέρα αλληλεγγύης στον αναρχικό κομμουνιστή Τάσο Θεοφίλου στις 24 Ιουνίου. Καθώς κρίνουμε σημαντική τη συγκεκριμένη δικη και την προοπτική μιας πανελλαδικής ημέρας αλληλεγγύης, επιλέξαμε να πάρουμε την πρωτοβουλία να καλέσουμε σε συντονισμό δράσης το Σάββατο 10 Ιουνίου στις 21:00 στο Στέκι Πολιτιστικών Ομάδων.

Η Κατάληψη Ελαία στην Κέρκυρα έχει καλέσει σε πανελλαδική ημέρα αλληλεγγύης στον αναρχικό κομμουνιστή Τάσο Θεοφίλου στις 24 Ιουνίου.

https://katalipsielaia.squat.gr/2017/05/30/%CE%BA%CE%AC%CE%BB%CE%B5%CF%83%CE%BC%CE%B1-%CF%83%CE%B5-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CE%B1-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%B3/

Ο αναρχικός κομμουνιστής Τάσος Θεοφίλου δικάζεται σε δεύτερο βαθμό από τις 21 Νοεμβρίου 2016, μετά από έφεση τόσο δική του όσο και "υπέρ του νόμου" από τον εισαγγελέα παναγιώτη δράκο. Η εισαγγελέας έχει προτείνει καταδίκη για ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστεία, συμμετοχή στη Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, οπλοκατοχή και πλαστογραφία. Ο Τάσος Θεοφίλου αρνείται από την πρώτη στιγμή τις κατηγορίες και σε πρώτο βαθμό είχε αθωωθεί για πολλές από αυτές. Λόγω της εκδικητικής έφεσης "υπέρ του νόμου" όμως, εξετάζονται όλες από την αρχή, με ό,τι σημαίνει αυτό. Η σαθρότητα του κατηγορητηρίου, πράγμα εμφανές στη δικογραφία, αναδεικνύει για μας την πολιτική και εκδικητική φύση της δίωξης του συντρόφου. Ο Τάσος Θεοφίλου δικάζεται αποκλειστικά και μόνο για τις ιδέες του.

Χαιρετίζουμε και επικροτούμε την πρωτοβουλία των συντρόφων από την Κέρκυρα. Καθώς κρίνουμε σημαντική τη συγκεκριμένη δικη και την προοπτική μιας πανελλαδικής ημέρας αλληλεγγύης, επιλέξαμε να πάρουμε την πρωτοβουλία να καλέσουμε τις συλλογικότητες και τον κόσμο του αγώνα της πόλης του Ρεθύμνου σε ανοιχτό συντονισμό δράσης το Σάββατο 10 Ιουνίου στις 21:00 στο Στέκι Πολιτιστικών Ομάδων.

Laboratorio Influenza

http://laboratorio.espivblogs.net/

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License