2017: ΄΄Ετος Φονιάς των πληρωμάτων ελικοπτέρων λόγω της Πολεμοκαπηλείας του Υπουργείου Άμυνας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σάββατο, 3 Ιουνίου 2017

2017: ΄΄Ετος Φονιάς των πληρωμάτων ελικοπτέρων λόγω της Πολεμοκαπηλείας του Υπουργείου Άμυνας

  Με επιστημονικό τρόπο αντιμετωπίζονται τα προβλήματα στον Ελληνικό Στρατό... Ο Ακήρυκτος πόλεμος ανάμεσα σε δύο δολοφονικές και αδίστακτες αστικές τάξεις, ο άγριος ανταγωνισμός Ελλάδας-Τουρκίας για τις ΑΟΖ, τα ενεργειακά κοιτάσματα, τον έλεγχο ενεργειακών και εμπορικών δρόμων στρατηγικής σημασίας με παγκόσμιο ενδιαφέρον ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. O Μεγαλοιδεατιμός και οι διεκδικήσεις οδηγούν στην έξαρση του πολέμου καταρχήν εναντίον των ίδιων των λαών, δεν λογαριάζουν εχθρούς και φίλους.

Η ένταση του εμφυλίου εναντίον των λαών της Τουρκίας από το αυταρχικό καθεστώς Ερντογάν προκάλεσε επίσης την συντριβή στρατιωτικού ελικοπτέρου τύπου AS 532 Cougar, με αποτέλεσμα τον θάνατο 13 ατόμων που επέβαιναν, μεταξύ αυτών ανώτεροι και ανώτατοι αξιωματικοί. Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στην επαρχία Σιρνάκ στα νοτιοανατολικά της χώρας, κοντά στα σύνορα με το Ιράκ, τρία μόλις λεπτά από την απογείωση του ελικοπτέρου από ταξιαρχία που εδρεύει στην περιοχή. Στην πτήση επέβαινε και τοπικός μέραρχος που έφερε τον βαθμό του υποστρατήγου!
Παράλληλα, η ένταση της σύγκρουσης στο Αιγαίου, με την κορύφωση των ασκήσεων που στέλνουν μήνυμα πολεμικής ετοιμότητας και αποφασιστικότητας προκάλεσε την αναγκαστική προσγείωση στον Άγιο Ευστράτιο από επιθετικό ελικόπτερο τύπου ΑΗ-64 το οποίο συμμετείχε στην μεγάλη ετήσια διακλαδική άσκηση του Πολεμικού Ναυτικού "ΚΑΤΑΙΓΙΣ 2017". Σύμφωνα με πληροφορίες, ο χειριστής επέλεξε να προσγειωθεί προληπτικώς στο ελικοδρόμιο του νησιού μετά από προειδοποιητική ένδειξη στα όργανα του ελικοπτέρου.
Ο απολογισμός λίγων μόνο εβδομάδων άκρως ανησυχητικός:  •Ένα ΧΙΟΥΙ έπεσε. Τέσσερις νεκροί. •Ένα Apache έκανε αναγκαστική προσγείωση στο Στεφανοβίκεο. •Ένα δεύτερο Apache έκανε χθες αναγκαστική προσγείωση στον Αη Στράτη. •Τον Σεπτέμβριο είχαμε την πτώση ενός Apache ευτυχώς δίχως θύματα.   Όλα τα παραπάνω επιβεβαιώνουν τις εκτιμήσεις μας:
6 Σοβαρά συμβάντα-ατυχήματα στον ελληνικό στρατό: Απειλούν καθημερινά ζωές
Η ΠΟΛΕΜΟΚΑΠΗΛΕΙΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ
ΤΟ ΑΞΙΟΜΑΧΟ ΣΚΟΤΩΝΕΙ
ΟΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ
Η ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΓΕΣ ΟΤΙ Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ
Ήδη μετράμε ένα νεκρό φαντάρο και τέσσερα νεκρά στελέχη.
Ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια άσκησης με τραυματία φαντάρο.
Δύο σοβαρά ατυχήματα - βλάβες και μια παράλογη-επικίνδυνη πτήση καθώς το ΓΕΣ επέλεξε να διακινδυνεύσει τόσες ζωές.
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ
Διαβάζουμε:
Ένα έγγραφο που υπογράφει ο ίδιος ο Α/ΓΕΣ αποκαλύπτει ότι πριν από τη τραγωδία με το ΧΙΟΥΙ είχε υπάρξει μια πτήση-θρίλερ, με επιβάτες Ανώτατους Αμερικανούς Αξιωματικούς αλλά και τον ίδιο τον Α/ΓΕΣ, από την Αλεξανδρούπολη προς την Αλεξάνδρεια Ημαθίας! Πτήση σε εξαιρετικά άσχημες καιρικές συνθήκες. Και το ερώτημα που προκαλείται είναι γιατί έγινε η πτήση;
Όπως προκύπτει από το έγγραφο του Α/ΓΕΣ Α. Στεφανή, με το οποίο απονέμει ηθική αμοιβή σε πλήρωμα ελικοπτέρου CHINOOK η νοοτροπία του “πρέπει να γίνει η αποστολή” ακόμη κι αν οι συνθήκες είναι απαγορευτικές, είχε επικρατήσει. Τα “πρέπει” σε περίοδο ειρήνης είναι πάνω από τα προβλεπόμενα όρια ασφαλείας!
Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο έγγραφο του Α/ΓΕΣ η πτήση του CHINOOK απλά δεν θα΄ πρεπε να ΄χει γίνει! Αυτό είναι το λογικό συμπέρασμα όταν κάποιος διαβάζει ότι η πτήση εκτελέστηκε με επιτυχία “σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες με εξαιρετικά χαμηλή νέφωση και οράτοτητα, επιτυγχάνοντας τις ανελαστικές χρονικές επιδιώξεις”! Για ποιο λόγο έγινε αυτή η πτήση υψηλότατου ρίσκου στις 26 Φεβρουαρίου;
Για να επιστρέψει από την Αλεξανδρούπολη στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας ομάδα Ανώτατων Αμερικανών Αξιωματικών με επικεφαλής τον Αντιστράτηγο Φρέντερικ Χότζες διοικητή των αμερικανικών χερσαίων δυνάμεων στην Ευρώπη! Στο Chinook επέβαινε και ο Α/ΓΕΣ Αλκιβιάδης Στεφανής!   Το έγγραφο του Α/ΓΕΣ στο οποίο περιγράφονται οι συνθήκες της πτήσης:   Φυσικά, για το ΓΕΣ δεν τρέχει τίποτε.... Ίδιες μέθοδοι, ίδιες αντιλήψεις, ίδια αποτελέσματα: ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ Την Τετάρτη, 3 Μαΐου, νέο ατύχημα, μετά τη δολοφονία του 23χρονου στρατονόμου και του τραυματισμού του συνοδηγού του, πάλι με ένα ακόμα σαράβαλο τζιπ του ελληνικού στρατού,συνέβη στον Αυλώνα. Το τελευταίο ατύχημα έγινε κατά τη διάρκεια αιφνιδιαστικής άσκησης ενεργοποίησης του τμήματος άμεσης επέμβασης (ΤΑΕ) του στρατοπέδου, στο οποίο πήγε χωρίς ειδοποίηση ο Α/ΓΕΣ Αλκιβιάδης Στεφανής. Είναι ίδια με τις ασκήσεις Τμημάτων Χρονικής Ετοιμότητας (ΤΧΕ) στον Έβρο και τα νησιά, είναι μέρος των συνεχών ασκήσεων καταστολής πλήθους, κατάληψης κτιρίων, των πολυεθνικών ασκήσεων με τους δολοφόνους του ΝΑΤΟ, των ΗΠΑ, του Ισραήλ, του Κατάρ. Για μια τέτοια άσκηση, συνέβη ένα ακόμα ατύχημα. Γι’ αυτό το ατύχημα γιατί δεν έβγαλε κάποια ανακοίνωση το ΓΕΣ; Δεν έχει διατάξει κάποια ΕΔΕ, την οποία «θα ανακοινώσει δημόσια», για τα αίτια ενός ακόμη ατυχήματος, που ανεβάζει τον καταστροφικό απολογισμό της πολεμικής μηχανής σε τόσους νεκρούς και τραυματίες το μήνα, επί συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ; Θυμίζουμε το γεγονός ότι το ΓΕΣ και το ΓΕΕΘΑ ακόμη χρωστούν τις ΕΔΕ που ανακοίνωσαν για τα πολύνεκρα δυστυχήματα του τελευταίου μήνα. Ακόμη χρωστούν εξηγήσεις για τις πραγματικές αποστολές που καλούνταν να εκτελέσουν όσοι σκοτώθηκαν μέσα σε σαπάκια και σαράβαλα και κατά τη διάρκεια της εντατικής πολεμικής προετοιμασίας του ελληνικού στρατού.   Στην ανακοίνωση μας που αναδημοσιεύουμε περιγράφαμε τις πολιτικές και τις αιτίες που οδηγούν στο θάνατο:   Και νέα αναγκαστική προσγείωση από Apache ενώ το ΓΕΣ συνεχίζει στο δρόμο της πολεμοκαπηλείας και του "κοινωνικού ρόλου του στρατού"!    http://diktiospartakos.blogspot.gr   Να σταματήσουν τώρα οι ασκήσεις ετοιμότητας Να αποσυρθούν τα οχήματα και τα ελικόπτερα-νεκροφόρες Να σταματήσουν οι περικοπές για τα αναγκαία για τη ζωή των στρατευμένων. Να σταματήσουν οι αγορές όπλων, οι πολυεθνικές ασκήσεις. Καμιά συμμετοχή σε ΝΑΤΟ, Ευρωστρατό, αποστολές εντός κι εκτός συνόρων   Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ   Να ανατραπούν! Παραθέτουμε το κάλεσμα κοινού αγώνα μέσα κι έξω από το στρατό του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: http://diktiospartakos.blogspot.gr/2017/04/blog-post_665.html     ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ Τηλ: 6932 955437 http://diktiospartakos.blogspot.com

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License