Θεσσαλονίκη, ενημέρωση από πορεία γειτονιάς

Ενημέρωση & φώτο από πορεία γειτονιάς για την υπεράσπιση του Ελεύθερου κοινωνικού χώρου "ΣΧΟΛΕΙΟ", ενάντια σε ενδεχόμενο εκκένωσης που ετοιμάζει Μπουτάρης & Εκκλησία

post image

Χθές 1/6/17 στις 19:00,περίπου 250 - 300 ξεκινήσαμε πορεία, με σημείο προσυγκέντρωσης τον Εκχ Σχολείο στη Βασιλέως Γεωργίου, περνώντας απο κεντρικές οδούς (Λ. Σρατού/Παπαναστασίου/Β.Ολγας) αλλά και απο τα γύρω στενά της κατάληψης.

Η πορεία είχε δυνατό παλμό, με τη συμμετοχή καταλήψεων & συλλογικοτήτων της πόλης.

Τέλος, μοιράστηκαν κείμενα σε μαγαζιά & περαστικούς, πετάχτηκαν τρικάκια με συνθήματα κατά της καταστολής των καταλήψεων.

 

10, 100,1000αδες ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ

 

 

 

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License