2η συνεδρίαση 3ης δίκης Επαναστατικού Αγώνα με κατηγορούμενη την Πόλα Ρούπα


Την Πέμπτη 18/5/2017 στις 10.30,συνεχίζεται η 3η δίκη του Επαναστατικού Αγώνα που αφορά την επίθεση εναντίον της Τράπεζας της Ελλάδας,στις 10 Απριλίου του 2014.Μια ενέργεια στα πλαίσια της στρατηγικής του Επαναστατικού Αγώνα που αποσκοπούσε στο να χτυπηθούν και να σαμποταριστούν δομές, θεσμοί και πρόσωπα με κεντρικό ρόλο στη μεγαλύτερη -ιστορικά -κοινωνική επίθεση που επρόκειτο να εξαπολυθεί με την υπογραφή του πρώτου μνημονίου τον Μάιο του 2010. Η επίθεση αυτή της οργάνωσης Ε.Α αφιερώνεται στον σύντροφο Λάμπρο Φούντα που σκοτώθηκε στις 10/3/10 σε ένοπλη συμπλοκή με αστυνομικούς στη Δάφνη κατά τη διάρκεια προπαρασκευαστικής ενέργειας του Επαναστατικού Αγώνα .

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License