ΠΑΤΡΑ.Μπαρ για την οικ.ενισχυση συλληφθέντα από 17/9/15

Το bar αυτό στοχεύει στην οικονομική ενίσχυση ενός εκ των συλληφθέντων με 2 κακουργήματα για κατηγορίες από τις 17 Σεπτέμβρη 2015.τοποθεσία:στέκι παιδαγωγικό,χιπχοπ live 16-05,19.00.

Στις 17 Σεπτέμβρη 2015 έγινε αντικαπιταλιστική-αντιφασιστική-αντικρατική πορεία με κατάληξη στο Α.Τ. Εξαρχείων,όπου και αναπτύχθηκαν δυναμικές και συντονισμένες επιθέσεις κατά των δυνάμεων καασυολής.Ως συνέπεια,ΜΑΤ και ΔΕΛΤΑ ξεχύθηκαν για συλλήψεις.(4 ανήλικοι,5 ενήλικοι).Στηρίζουμε τους Αξιοπρεπείς διωκόμενους με συνέχεια και συνέπεια.Το bar αυτό(στο στέκι παιδαγωγικό στο Πανεπιστήμιο Πατρών-χιπχοπ live 16-05,19.00.)στοχεύει στην οικονομική ενίσχυση ενός εκ των συλληφθέντων με 2 κακουργήματα για κατηγορίες. 

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ/ΕΣ 

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License