Επίθεση φασιστών στην διαδήλωση στην διαδηλωση στον Ασπρόπυργο

Στην σημερινή αντιφασιστική συγκέντρωση στον Ασπρόπυργο λίγο πριν το τέλος της διαδήλωσης έγινε επίθεση από φασίστες στην διαδήλωση. Η επίθεση αποκρούστηκε άμεσα και οι φασίστες όχι απλώς απωθήθηκαν αλλά ισοπεδώθηκαν και κυνηγήθηκαν. Μόνον η προστασία των ΜΑΤ τους έσωσε αφού έγινε επίθεση της αστυνομίας στο μπλοκ της διαδήλωσης. Η διαδήλωση συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε κανονικά. Οι φασίστες διαλύθηκαν από τις δυνάμεις του μαχητικού αντιφασισμού και για άλλη μία φορά σωσμένοι από την αστυνομία. Αλληλεγγύη σε πρόσφυγες και μετανάστες. Ούτε σπιθαμή γης στους φασίστες.

Στην σημερινή αντιφασιστική συγκέντρωση στον Ασπρόπυργο λίγο πριν το τέλος της διαδήλωσης έγινε επίθεση από φασίστες στην διαδήλωση. Η επίθεση αποκρούστηκε άμεσα και οι φασίστες όχι απλώς απωθήθηκαν αλλά ισοπεδώθηκαν και κυνηγήθηκαν. Μόνον η προστασία των ΜΑΤ τους έσωσε αφού έγινε επίθεση της αστυνομίας στο μπλοκ της διαδήλωσης. Η διαδήλωση συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε κανονικά. Οι φασίστες διαλύθηκαν από τις δυνάμεις του μαχητικού αντιφασισμού και για άλλη μία φορά σωσμένοι από την αστυνομία.

Αλληλεγγύη σε πρόσφυγες και μετανάστες.

Ούτε σπιθαμή γης στους φασίστες.

ΟΡγάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού

 

 

από @@ΟΡΜΑ - Οργάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού 14/05/2017 1:30 μμ.


Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License