[Ρέθυμνο] Ανοιχτή Συνέλευση για την Αναρχία / Αντιεξουσία

Ανοιχτή Συνέλευση για την Αναρχία / Αντιεξουσία Ρέθυμνο, Απρίλης 2017

Ανοιχτή Συνέλευση για την Αναρχία / Αντιεξουσία

Η Ανοιχτή Συνέλευση Αναρχικών/Αντιεξουσιαστών-ριών στο Ρέθυμνο καλέστηκε και σχηματίστηκε τον Δεκέμβρη του 2016. Ένας από τους πρωταρχικούς σκοπούς της συνέλευσης ήταν να αποτελέσει ένα κοινό πολιτικό πεδίο συνεύρεσης προκειμένου να φέρει σε αλληλεπίδραση όλα ή τα περισσότερα κομμάτια του α/α χώρου της πόλης. Κατά τον απολογισμό που έγινε για τη μέχρι τώρα λειτουργία και δράση, εκτιμήθηκε ότι η συνέλευση δεν κατάφερε να επιτύχει τον σκοπό αυτό καθώς πλαισιώθηκε μερικά και αποσπασματικά.

Παρόλα αυτά, οι συντρόφισες/οι που συμμετείχαμε στις μέχρι τώρα διαδικασίες αποφασίσαμε να συνεχίσουμε την τακτική συνεύρεση διατηρώντας τον αρχικό  χαρακτήρα και την ταυτότητα της συνέλευσης. Αποφασίσαμε τη μετεξέλιξη της συνέλευσης με νέο όνομα καθώς θεωρήσαμε ότι εκείνο παρέπεμπε σε εκπροσώπηση του ευρύτερου α/α χώρο στο Ρέθυμνο, κάτι που δεν μας αντιστοιχεί και δεν επιθυμούμε. Επιλέξαμε τη νέα ονομασία της συνέλευσης ως παραπομπή στις προθέσεις να παραμείνει η συνέλευση ένας διακριτός πολιτικός πόλος στην πόλη καθώς και να διατηρηθεί η ανοικτότητα στις διαδικασίες και ο σεβασμός στην πολυμορφία τόσο μέσα όσο και έξω από αυτή. Ωστόσο, εξακολουθούμε να επιδιώκουμε να αποτελέσει αυτή η διαδικασία ένα διευρυμένο πεδίο συνάντησης για τα α/α κομμάτια της πόλης και προσκαλούμε σε συμμετοχή.

Ανοιχτή Συνέλευση για την Αναρχία / Αντιεξουσία
Ρέθυμνο, Απρίλης 2017

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License