Ανοιχτη συνέλευση της διαχειριστικής του Athens Indymedia

Ανοιχτη συνέλευση της διαχειριστικής του Athens Indymedia

Την Κυριακή 7 Μαΐου στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί στο κτήριο Γκίνη η  τακτική ανοιχτή συνέλευση της διαχειριστικής ομάδας του Athens Indymedia.  Οι ανοιχτές αυτές συνελεύσεις σκοπό έχουν την προώθηση της διαζώσης επαφής - επικοινωνίας μεταξύ διαχειριστικής ομάδας και των αναγνωστών - χρηστών του εγχειρήματος αντιπληροφόρησης με σκοπό την διευθέτηση ενστάσεων και την απο κοινού συζήτηση πάνω σε ιδέες και ζητήματα που αφορούν την ιστοσελίδα.

από τραχανοπλαγιάς 30/04/2017 6:18 πμ.


μόνο η αθήνα θα καταθέτει προτάσεις και ενστάσεις σε ένα ζωντανό διάλογο για ένα μέσο που χρησιμοποιείται πανελλαδικά ?


Γράψε τις απόψεις-θέσεις που θα ήθελες να διαβαστούν αφού δεν μπορείς να παραστείς εδώ και ζήτησε από τη ΔΟ να διαβαστούν στη συνέλευση. Βάλε και μια υπογραφή (ψευδώνυμο) για να μπορούν να έχουν μία δυνατότητα απάντησης.

Αυτός νομίζω είναι και ο λόγος που ανακοινώνεται εκτός των άλλων η συνέλευση , όσοι/όσες δεν μπορούν να παραστούν να γράψουν κείμενο που θα διαβαστεί, έχει γίνει και με πολιτικούς κρατούμενους όπως θα έχεις δει.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License