Μέμμινγκεν, γερμανία – Νεοναζιστική λέσχη πυρπολήθηκε από αντιφασίστ(ρι)ες

.

Αναδημοσίευση από baktirio

Στις 22.04, στο Μέμινγκεν πραγματοποιήθηκε διαδήλωση ενάντια στους νεοναζιστές με το σύνθημα «Μνήμη σημαίνει αγώνας» στο Allgäu, με πολλούς αντιφασίστ(ρι)ες να βγαίνουν στους δρόμους. Όσο σημαντικό και αν είναι αυτά τα πράγματα, εξακολουθεί να είναι πολύ απογοητευτικό, όταν στις διαδηλώσεις ακούγονται συνθήματα του στυλ «Υπάρχουν Ναζί σε αυτή την πόλη / φτάξτε συμμορίες και ισοπεδώστε τους», αλλά στην πράξη ενώ η μεγαλύτερη νεοναζιστική γκρούπα στη Βαυαρία χρησιμοποιεί μια λέσχη στην πόλη για μήνες και μια φασιστική δισκογραφική εταιρεία η «Oldschool Records» έχει εντοπιστεί λίγα χιλιόμετρα μακριά, δεν υπήρξε καμία δυνατή, και τουλάχιστον, ορατή κίνηση εναντίον τους. Δεν τίθεται λοιπόν θέμα «ισοπέδωσης». Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αποφασίσαμε να αναλάβουμε δράση τη νύχτα από τις 24.04 έως τις 25.04. Τοποθετήσαμε μια εμπρηστική συσκευή στη λέσχη του νεοναζιστικού ομίλου «Voice of Anger» με την ελπίδα ότι άλλοι αντιφασίστ(ρι)ες θα εμπνεύονταν για να πράξουν παρόμοιες ενέργειες και να εδραιώσουν μια μαχητική αντιφασιστική αντίσταση στην Upper Swabia και το Allgäu.

Επειδή δεν μπορέι να υπάρξει ήσυχη ενδοχώρα!

Πηγή: insurrectionnewsworldwide.com

Μετάφραση baktirio

 

από @ 27/04/2017 2:58 μμ.


Επιτέλους, λιγότερες γερμανικές νεοναζιστικές τρύπες. Άντε και στις υπόλοιπες. 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License