Η αντιφασιστική συγκέντρωση στον Πειραιά έχει ξεκινήσει

Η αντιφασιστική συγκέντρωση στον Πειραιά έχει ξεκινήσει.

Η αντιφασιστική συγκέντρωση στον Πειραιά έχει ξεκινήσει.

Η απόπειρα 10 θλιβερών φασιστών να συγκεντρωθούν στην πλατεία Κοραή πριν από μία ώρα τελείωσε με την εμφάνιση της ΟΡΜΑ και έτρεξαν να στριμωχτούν στην γιάφκα τους.

Η αντιφασιστική συγκέντρωση αλληλεγγύης συνεχίζεται.

Ούτε σπιθαμή γης στους φασίστες.

Αλληλεγγύη σε πρόσφυγες και μετανάστες.

 

ΟΡγάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού

 

από ΟΡΜΑ - Οργάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού 26/04/2017 1:56 μμ.


Η προσπάθεια της χρυσής αυγής να στήσει έστω και μία μίζερη διαμαρτυρία στο κέντρο του Πειραιά αντιμετωπίστηκε έγκαιρα από το αντιφασιστικό κίνημα. Με την εμφάνιση των πρώτων αντιφασιστικών δυνάμεων στην πλατεία Κοραή, απλά έτρεξαν να κρυφτούν στην γιάφκα τους. Οι όποιες δηλώσεις απλά προσπαθούν να κρύψουν την γύμνια τους. Οι συνθήκες είναι πέρα για πέρα ώριμες για μία αντιφασιστική αντεπίθεση που θα στείλει τους φασίστες στον υπόνομο της ιστορίας.

ΟΡγάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού

από ΟΡΜΑ - Οργάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού 26/04/2017 2:19 μμ.


post image

Η εμφάνιση της ΟΡΜΑ στην πλατεία Κοραή σήμερα στον Πειραιά έστειλε τα απολειφάδια του ναζισμού της μισαλοδοξίας και του μίσους πίσω στην γιάφκα τους.

ΟΡγάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού

Εικόνες:

από ΟΡΜΑ - Οργάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού@ 26/04/2017 3:35 μμ.


Σε λίγο η αντιφασιστική συγκέντρωση ολοκληρώνεται με διαδήλωση στο κέντρο του Πειραιά. Στον Πειραιά για άλλη μία φορά οι φασίστες εξαφανίστηκαν χάρη στις άμεση επέμβαση των αντιφασιστικών δυνάμεων. Άλλη μία νίκη στον αντιφασιστικό αγώνα στο μακρύ δρόμο νικηφόρων μαχών, από το Εφετείο στα Ίμια, στον Βοτανικό στην πλατεία Συντάγματος, ο μαχητικός αντιφασισμός με ακρίβεια και προσήλωση οργανώνει και δίνει μάχες.   Η συνέχεια ακόμα πιο δυνατή ακόμα πιο μαχητική με την ΟΡγάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού.

Πριν τη φασιστοσύναξη συναντήθηκε ο βλαχοδήμαρχος Πειραιά Μώραλης με τους Κούζηλο και Λαγό διαβεβαιώνοντάς τους ότι δε θα δημιουργηθεί χοτ σποτ 6.000 ατόμων. Γι αυτό το λόγο οι ναζί ακύρωσαν τη συγκέντρωση που είχαν προγραμματίσει στις 3:30. Πηγή: όλα τα καθεστωτικά ΜΜΕ.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License