Αντιφασιστική Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους πρόσφυγες στον Πειραιά, Τετάρτη, 26/04

Αντιφασιστική Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους πρόσφυγες στον Πειραιά, Πλατεία Κοραή, Τετάρτη 26 Απριλίου στις 3μμ

Η Χρυσή Αυγή στην προσπάθειά της να ανασυγκροτηθεί και να εκμεταλλευτεί το διεθνές κλίμα που τροφοδοτεί την ακροδεξιά, καλεί συγκέντρωση ρατσισμού και μισαλλοδοξίας στο Δημαρχείο Πειραιά, με αφορμή την συζήτηση που θα διεξαχθεί στο δημοτικό συμβούλιο για την πολιτική στους πρόσφυγες.

Δε θα επιτρέψουμε στους φασίστες να αποδομήσουν την οποιαδήποτε αντιμετώπιση υπέρ των προσφύγων. Παρ'όλες τις κερδοσκοπικές τακτικές της ελεύθερης αγοράς γύρω από τις ΜΚΟ δε θα επιτρέψουμε την ακροδεξιά ακύρωσή τους αλλά θα ενισχύσουμε τις κατευθύνσεις αλληλεγγύης και προστασίας των προσφύγων.

Με οδηγό τις αντιφασιστικές νίκες του τελευταίου διαστήματος και επενδύοντας στην ευνοϊκή πολιτική περίοδο που παρουσιάζεται για τον ταξικό στρατόπεδο μας, επιβάλλεται να σταθούμε εμπόδιο στην προσπάθεια ανασύνταξης των σκυλιών των αφεντικών. Είναι χρέος του αντιφασιστικού ταξικού κινήματος να μην επιτρέψει στους φασίστες, ούτε αύριο στον Πειραιά, να καλλιεργήσουν το μίσος μεταξύ των φτωχών. Η τρομοκρατία που θα διεκδικήσουν να σπείρουν στις γειτονιές θα πέσει στο κενό και το πρόταγμα της ''αλληλεγγύης στους πρόσφυγες'' θα κυριαρχήσει.

Με έναυσμα την αποφασιστικότητα μας και εκμεταλλευόμενοι την ευνοϊκή πολιτική περίοδο που παρουσιάζεται μπροστά μας θα τσακίσουμε τα τσιράκια των αφεντικών, θα φτάσουμε στην τελική Αντιφασιστική Νίκη και θα αγγίξουμε το όραμα της κοινωνίας της Ισότητας και της Αδερφοσύνης.

Ούτε σπιθαμή γης στους φασίστες

Αντιφασιστική Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους πρόσφυγες στον Πειραιά, Πλατεία Κοραή, Τετάρτη 26 Απριλίου στις 3μμ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License