Πριν αρκετό καιρό όταν η Κόντρα γέμιζε τα τοπικά με άρθρα από τις εφημερίδες της, είχα ξανακάνει ερώτημα εδώ μέσα και όντως η φάση με το ανελέητο σπαμάρισμα στα τοπικά σταμάτησε για κάποιο διάστημα. 

Τώρα έχουμε μια μικρή επανάληψη αυτή τη φορά από τον Σπάρτακο. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της οργάνωσης (ή όπως τον λένε) θεωρεί μεγάλη εξυπνάδα να πετάει τις ανακοινώσεις της οργάνωσης του από δω και από κει και μεταξύ άλλων στα τοπικά των οποίων αν δεν κάνω η λειτουργία δεν είναι αυτή. Αν η συνέλευση στην οποία συμμετέχω βγάλει μια ανακοίνωση ή ένα κείμενο εκτός αν αυτό αφορά κάτι πολύ επείγον δεν θα πάω να το κοτσάρω στα τοπικά εκμεταλλευόμενος την προνομιακή στο μάτι θέση. Είναι αστείο κάποιες μέρες το Indymedia να γεμίζει με ανακοινώσεις  Σπάρτακου και Κόντρας οργανώσεων που όπως και να το κάνουμε βρίσκονται στα όρια των κανόνων του μέσου. Αφού τις βγάζουν σωρηδόν θα μου πείτε, τι να κάνουμε.. 

Το μήνυμα αυτό πάει λοιπόν και προς τους συντάκτες ώστε να χρησιμοποιούν λίγο πιο ορθολογικά και με περισσότερο σεβασμό ένα μέσο που τους δίνει πάτημα (όπως και σε όλους/ες εμάς που δεν ανήκουμε σε ιεραρχικές οργανώσεις τέτοιου τύπου) αλλά και προς την ΔΟ ώστε να είναι λιγάκι πιο αυστηρή και όταν κάτι δεν εμπίπτει στα τοπικά να μην το δημοσιοποιεί. Ας φορτώνουν τις ανακοινώσεις τουλάχιστον..

ΥΓ. Πριν βγουν τα μαχαίρια, στα παραπάνω δεν υποννοώ να κόβονται τελείως οι αναρτήσεις τους, δεν με ενδιαφέρει καν αυτό. 

 

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License