Οικήματα Στρατιωτικών: μια αμαρτωλή ιστορία βυσμάτων, πελατειακών σχέσεων και εργασιακής εκμετάλλευσης των φαντάρων!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

    Παρασκευή, 14 Απριλίου 2017

Οικήματα Στρατιωτικών: μια αμαρτωλή ιστορία βυσμάτων, πελατειακών σχέσεων και εργασιακής εκμετάλλευσης των φαντάρων!

 
ο Τούρκος ο εργάτης δεν είναι ο Αντίπαλος μας  στις τράπεζες και τα Υπουργεία είναι ο εχθρός μας   Το πιο βρώμικο πράγμα που υπάρχει είναι ο Στρατός. Ανεξάρτητα την προπαγάνδα του Καμμένου και του Βίτσα, του Ομίλου Βαρδινογιάννη και των υπόλοιπων ΜΜΕ των εφοπλιστών, των σαιτ φερέφωνων του Υπουργείου και των δημοσιογράφων παπαγάλων της κυβέρνησης και των πολεμικών βιομηχανιών. Το πιο βρώμικο πράγμα που υπάρχει είναι ο Στρατός. Μίζες σε στρατιωτικούς και αστούς πολιτικούς με πλούσιες δόσεις πολεμοκαπηλείας και εθνικιστικής προπαγάνδας, βύσματα, πελατειακές σχέσεις, ενώ όλοι κοιτούν την πάρτη τους και κάνουν τα πάντα για την καριέρα τους.
A και όλοι κυνηγούν τους φαντάρους. Κραυγάζουν ότι οι στρατιώτες δεν φτάνουν, ότι χρειάζεται αύξηση του χρόνου της στρατιωτικής θητείας.... Βλέπεις δεν πρέπει να κλείσουν τα εκατοντάδες άχρηστα στρατόπεδα για να μην χαλάσουν τη βολή τους οι στρατιωτικοί, για να έχουν μονάδες και να δικαιολογούν τον υπερπληθυσμό των στρατηγών και των ανώτατων αξιωματικών, για να κονομάνε οι επιχειρηματίες και να παίρνουν ψήφους πολιτευτές-δήμαρχοι! Μα πάνω από όλα για να μην θιγούν τα προνόμια των στρατιωτικών:  οι φαντάροι να τους ταίζουν και να τους δίνουν τον καφέ και το ποτό τους στις Λέσχες Αξιωματικών οι φαντάροι να τους κάνουν τον Υπηρέτη στις Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις οι φαντάροι να τους χτίζουν τα σπίτια για να μένουν σχεδόν δωρεάν οι φαντάροι να τα συντηρούν και να τους κάνουν την καθαρίστρια και τον κηπουρό.   Αυτή είναι η στρατιωτική θητεία... Αυτό είναι το υπέρτατο χρέος...   Αυτά τα υποκριτικά μιλιταριστικά εθνικιστικά λόγια μας λένε οι πολιτικοί και οι στρατιωτικοί. Οι πρώην και οι επόμενοι. Τόσο του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, όσο του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ.   Των τελευταίων μάλιστα η υποκρισία καινοτομεί! ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ  υποσχέθηκαν, ψήφισαν νόμο λέει για να αντιμετωπίσουν το βύσμα... Καλά με τους φαντάρους βύσματα γίνεται της κακομοίρας. Συνεχείς οι επιστολές με καταγγελίες από τις μονάδες στον Έβρο. Βύσματα ορκίζονται στα ΚΕΝ και αντί να πάνε να υπηρετήσουν στον Έβρο όπως με πάθος δεσμεύτηκε ο Υπουργός παίρνουν μετάθεση για το ... μακρινό Πεντάγωνο!   Όμως η βυσματοκρατία και οι πελατειακές σχέσεις δίνουν τον τόνο και στην καθημερινότητα των στρατιωτικών. Διαβάστε τα παράπονα τους σε μιλιταριστικό σαιτ:    
  “Όλοι γνωρίζουμε ότι ο χρόνος παραμονής στα ΟΣΕΑΑΥ είναι μέχρι 2 χρόνια. 3 έτη για τρίτεκνες οικογένειες και μονογονοκές. Για τις πολύτεκνες οικογένειες δεν υπάρχει όριο.Παράταση δίνεται μόνο σε εξαιρετικές καταστάσεις και αυτό για 3 μήνες.   Με το πέρας των δύο ετών αφού αποστεγασθεί η οικογένεια μετά από ένα έτος έχει ξανά το προσωπικό την δυνατότητα να κάνει αίτηση για στέγαση.   Όμως υπάρχουν ερωτήματα. Όπως:   •Πως γίνεται αξιωματικός με δύο παιδιά να μένει ήδη 6 χρόνια σε πολυκατοικία και μόνο τον τελευταίο χρόνο να έχει θέση διοίκησης;   •Πως γίνεται απόστρατος από το 2016 να μένει ακόμα στα οικήματα μαζί με την οικογένειά του;   •Πως γίνεται μέχρι πρόσφατα αξιωματικός που υπηρετούσε στην Αθήνα (ΓΕΑ) για τουλάχιστον 2 χρόνια , η οικογένειά του να μένει στα ΟΣΕΑΑΥ;   •Πως γίνεται το Ιπτάμενο προσωπικό να μένει “όσο θέλει” δηλαδή όσο πετάει στα οικήματα;   •Αξιωματικός που πήγε στην Αθήνα για να περάσει από Σχολή ,για ένα έτος πως συνέχιζε η οικογένειά του να μένει στα οικήματα;   •Μήπως πρέπει να εξετασθεί πραγματικά πόσοι από αυτούς που χρησιμοποιούν τα οικήματα έχουν ιδίοκτητη κατοικία στην περιοχή της Λάρισας ;   •Πως γίνεται η επιλογή των οικημάτων;   Δεν πιστεύεται και εσείς ότι το σύνθημα έχει δίκιο    ο Τούρκος ο εργάτης δεν είναι ο Αντίπαλος μας  στις τράπεζες και τα Υπουργεία είναι ο εχθρός μας    ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437  diktiospartakos.blogspot.com

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License