[ΚΩΣ] ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΚΟΥΠΑ ΣΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ / ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΩ

[ΚΩΣ] ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΚΟΥΠΑ ΣΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ / ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΩ

post image

Αρχίσαμε να βλέπουμε στην πράξη να εφαρμόζεται η συμφωνία μεταξύ Ευρωπαϊκής ένωσης και Τουρκίας. Ξεκίνησαν στην Κω επιχειρήσεις σκούπα σε μετανάστες εν όψη της τουριστικής περιόδου. ΟΠΚΕ και Ασφάλεια μπαίνουν σε σπίτια μεταναστών ένοπλοι και τους στέλνουν στο προαναχωρισιακό κέντρο της Κω, το πρώτο που λειτούργησε στα νησιά. Ήδη έχουν απελαθεί 55 άτομα. Την ίδια στιγμή η αντιστράτηγος Τσιριγώτη ποζάρει χαμογελαστή με συναδέλφους της μπροστά στο προαναχωρισιακό κέντρο της Κω θεωρώντας τα όλα αυτά μεγάλη επιτυχία.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License