Ενημέρωση από δίκη Σεϊσίδη

Ο σύντροφος καταδικάστηκε σε 36 χρόνια.

Ο σύντροφος καταδικάστηκε σε 36 χρόνια.

 

Ας γράψει κάποιος που κράταγε σημειώσεις περισσότερες πληροφορίες.

από @ 10/04/2017 4:47 μμ.


Μια σύντομη ενημέρωση, θα ακολουθήσει πιο αναλυτική


Ο σύντροφος απαλλάχτηκε από τις έξι ληστείες που του είχαν αποδοθεί κατηγορίες και κρίθηκε ένοχος για την ληστεία στην Σόλωνος και για 3 απόπειρες ανθρωποκτονίας (για τον φύλακα της τράπεζας και για τους 2 ειδικούς φρουρούς).
Του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 36 ετών κατά συγχώνευση.Η έδρα επίσης δεν έκανε δεκτό το αίτημα της υπεράσπισης να έχει ανασταλτικό χαρακτήρα η έφεση, ουτε επισης να αναγνωριστούν ελαφρυντικά για τον Μάριο Σεϊσίδη. Φάνηκε για άλλη μια φορά η εκδικητικότητα του δικαστικού μηχανισμού στο πρόσωπο του συντρόφου.
Ενθαρρυντικό ήταν οτι αρκετοί σύντροφοι παρευρέθησαν στην διακαστική αίθουσα οπου με το άκουσμα της αποφασης ξέσπασαν σε συνθήματα εναντίων των δικαστών.

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License