Ανακοίνωση-ενημέρωση από τη συγκέντρωση 1/4

Αυτή η ανακοίνωση επιθυμούμε να αναρτηθεί στη θεματική "ολική απελευθέρωση ζώων και γης" και όχι σε κάποια άλλη όπως "περιβάλλον/οικολογία" ή "δικαιώματα των ζώων" καθώς αυτές οι θεματικές δεν μας εκφράζουν.

post image

Το Σάββατο 1/4 πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στο Μοναστηράκι ενάντια στην 7η διεθνή έκθεση γούνας στην Αθήνα.

Αναρτήθηκαν 2 πανό τα οποία έγραφαν: "Καμία ανοχή στη βιομηχανία γούνας και σε κάθε εξουσιαστική πρακτική" (συναντήσεις αναρχικών για την ολική απελευθέρωση ζώων και Γης) & "Όλες οι αξίες του πολιτισμού είναι εργοστάσια μαζικού εγκλεισμού" (Εντροπία).

Μοιράστηκαν 3 κείμενα από Εντροπία, Πρωτοβουλία ατομικοτήτων από Κατάληψη Στέγης και Αγώνα Ματρόζου 45 και συναντίσεις αναρχικών για την ολική απελευθέρωση ζώων και Γης.

Η συγκέντρωση κράτησε περίπου 2 ώρες.

Συμμετέχουσες/οντες

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License