Τώρα-Προσαγωγές σε μοίρασμα κειμένων για ελύθερες μετακινήσεις-κάλεσμα ΓΑΔΑ

προσαγωγή ατόμων από συνελεύσεις γειτονιάς σε πρωινό μοίρασμα σε εργαζόμενους στο αμαξοστάσιο Βοτανικού

Αυτή τη στιγμή (5.20), συναγωνιστές από συνελεύσεις γειτονιάς περίπου 30 άτομα, που πήγαιναν προς το αμαξοστάσιο του Βοτανικού ώστε να γίνει προγραμματισμένο μοίρασμα και συζήτηση με εργαζόμενους στα ΜΜΜ της πρωινής βάρδιας, χωρίς κανέναν λόγο περικυκλώθηκαν από αστυνομικές δυνάμεις και θα προσαχθούν στη ΓΑΔΑ! Οι συνελεύσεις γειτονιάς καλούν σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στη ΓΑΔΑ στις 6.30.

Η διεύρυνση και δυνάμωση του αγώνα για ελεύθερες μετακινήσεις περνάει μέσα από τις κοινές διεκδικήσεις επιβατών-εργαζομένων και την αλληλεγγύη μεταξύ τους. Το κράτος θέλει να χτυπήσει αυτή τη σύνδεση του αγώνα και προσαγάγει αγωνιστές που μοίραζαν κείμενα. Κάτω τα χέρια από τους/τις συντρόφους/ισσες μας!

από @ 07/04/2017 10:55 πμ.


Όχι στον Βοτάνικο, στο αμαξοστάσιο του Πειραιά.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License