Κατάληψη Ανάληψης: Κάλεσμα σε περιφρούρηση της κατάληψης, στήριξη των εκδηλώσεών της

κάλεσμα σε περιφρούρηση της κατάληψης

Μετά την υπογραφή της δημόσιας "δήλωσης μετάνοιας" του μπατσο-υπουργού Ν. Τόσκα  (βλ.Εκπομπή αυτοψία 28/3/2017) προς τα αφεντικά,το κράτος ετοιμάζεται για τον δεύτερο κύκλο εκκενώσεων των δομών αγώνα. Από την πρώτη στιγμή ωστόσο που διέρρευσε η πληροφορία για τις νέες επιχειρήσεις καταστολής σε αυτοδιαχειριζόμενους χώρους/καταλήψεις, ο κόσμος του αγώνα δείχνει τα αντανακλαστικά του, περνώντας το μήνυμα ότι τίποτα δεν θα μείνει αναπάντητο. Από τη μεριά μας συμμετέχουμε και στηρίζουμε τα καλέσματα υπεράσπισης των καταλήψεων.Από αυτή τη στιγμή ενημερώνουμε ότι η κατάληψη της Ανάληψης θα είναι ανοικτή όλο το βράδυ (με μουσική... ολονυκτία) για όποιον/α το επιθυμεί να συμμετάσχει στην περιφρούρηση της, και καλούμε σε στήριξη ων ολοήμερων εκδηλώσεών της τη Δευτέρα 3 και Τρίτη 4 του μήνα. Το πρόγραμμα της κατάληψης για Δευτέρα 3/4 : 9.00-13.00 Καφενείο και εργασίες για τη συντήρηση του χώρου. 13.00-17.00 συλλογική κουζίνα. 19.00 Ανοικτή συνέλευση με θεματική την υπεράσπιση των καταλήψεων και συνδιαμόρφωση του ολοήμερου προγράμματος της Τρίτης 4/4. 21.30 καφενείο hip hop με dj set kai ανοικτά μικρόφωνα.

 

οι καταλήψεις μας είναι τα απελευθερωμένα εδάφη του αγώνα εκεί που συναντιόμαστε, συλλογικοποιούμε τις αρνήσεις και επιθυμίες μας, αναπτύσσουμε τις συντροφικές μας σχέσεις, προετοιμαζόμαστε για την έφοδο στον ουρανό... και θα τις υπερασπιστούμε με κάθε κόστος.

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License