[Αθήνα] Ξανακλείνουν τον σταθμό Μοναστηράκι - Οι αποκλεισμοί στα ΜΜΜ δεν θα περάσουν

ΟΛΟΙ αυριο στην πορεία.

Οι νευρωτικοί του Δημοσίας Τάξης ξανακλείνουν αύριο -μέρα καλεσμένης πορείας για την ελεύθερη πρόσβαση στα ΜΜΜ- το μετρό Μοναστηράκι. Οι προκλητικές αστυνομικές τακτικές με την ασφυκτική παρουσία στρατιωτικοποιημένων μονάδων καταστολής (ΜΑΤ, ΟΚΠΕ-πρωην ΔΕΛΤΑ), Ασφαλητών και τα μπλοκαρίσματα σταθμών, είναι πλέον μονόδρομος για την επιβολή μιας κοινωνικά απονομιμοποιημένης πολιτικής. Πόσο μάλλον όταν την ίδια στιγμή οι πρωτοβουλίες ενάντια στους ταξικούς αποκλεισμούς από τις ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ, αποκτούν ρίζωμα σε κάθε γειτονιά.

Οι προσπάθειες τους να φιμώσουν το κίνημα για Ελεύθερες Μετακινήσεις θα πέσουν στο κενό.

ΟΛΟΙ - ΟΛΕΣ αυριο 12:00 στον σταθμό Μοναστηράκι για την πορεία ενάντια στους αποκλεισμούς και τον έλεγχο στα ΜΜΜ.

 


post image

Τι ελεγε ο ΣΥΡΙΖΑ οταν εκλειναν τους σταθμους του μετρο, σε πορειες.

Εικόνες:

από @αναγνώστης 31/03/2017 11:09 μμ.


Εδώ και η σχετική ανακοίνωση:

Λειτουργία σταθμού ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ το Σάββατο 1.4.2017

 

Σας ενημερώνουμε ότι αύριο Σάββατο 1 Απριλίου 2017 καθ΄ υπόδειξη της αστυνομίας, ο σταθμός Μοναστηράκι των γραμμών 1 και 3 θα κλείσει στις 10:30 το πρωί, και οι συρμοί θα διέρχονται από αυτόν τον σταθμό  χωρίς στάση.

http://stasy.gr/index.php?id=375&no_cache=1&tx_ttnews%5Btt_news%5D=1983&cHash=dae572d6d11118e1676d528986458bac

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License