Διήμερο Μαχητικού Αντιφασισμού στη Θεσσαλονίκη

Η ΟΡ.Μ.Α. θα συμμετέχει στο διήμερο Μαχητικού Αντιφασισμού στη Θεσσαλονίκη με αφορμή της ολοκλήρωσης του ενός χρόνου λειτουργίας του Αντιφασιστικού-Αντιεξουσιαστικού στεκιού Κάμενικ το οποίο παρεμβαίνει στην ευρύτερα στην περιοχή. Θα παραστούν τοπικές και από τις γύρω περιοχές συλλογικότητες ενώ από την Αθήνα θα είναι επίσης το Αντιφασιστικό-Αντιεξουσιαστικό στέκι Δίστομο και η αναρχική ομάδα Bellini.

post image

Η ΟΡ.Μ.Α. θα συμμετέχει στο διήμερο Μαχητικού Αντιφασισμού στη Θεσσαλονίκη με αφορμή της ολοκλήρωσης του ενός χρόνου λειτουργίας του Αντιφασιστικού-Αντιεξουσιαστικού στεκιού Κάμενικ το οποίο παρεμβαίνει στην ευρύτερα στην περιοχή. Θα παραστούν τοπικές και από τις γύρω περιοχές συλλογικότητες ενώ από την Αθήνα θα είναι το Αντιφασιστικό-Αντιεξουσιαστικό στέκι Δίστομο και η αναρχική ομάδα Bellini.

Η πολιτική και οικονομική κρίση, που παραμένουν στην επιφάνεια, και τα αποτυχημένα πολιτικά χαρτιά των αστών για επίτευξη της ισορροπίας και της ανάπτυξης που ευαγγελίζονται, ωθούν την ακροδεξιά ως εναλλακτική λύση στον παγκόσμιο χάρτη.

Μετά τις διώξεις των στελεχών της Χρυσής Αυγής, τις κατηγορίες για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και τα συνεχόμενα αντιφασιστικά χαστούκια που έχουν δεχθεί οι εγχώριοι φασίστες, όχι μόνο τους έχουν αποκαθηλώσει, αλλά εμφανίζουν πλούσιες ευκαιρίες στο δικό μας ταξικό στρατόπεδο για την τελική Αντιφασιστική Νίκη. Αυτή θα προέλθει μέσα από τον πολύπλευρο Μαχητικό Αντιφασισμό και με τη σειρά της θα παρουσιάσει σημαντικές δυνατότητες για το επόμενο βήμα προς την Κομμουνιστική Εξέγερση.

Παρολ'αυτά οι φασίστες παραμένουν τρίτο κόμμα, ανασυγκροτούνται και στο πλαίσιο του παγκόσμιου ρεύματος που τους τροφοδοτεί περιμένουν την ευκαιρία να εμφανιστούν πιο ισχυροί και με ευνοϊκότερους όρους για την αρπαγή των ινίων της εξουσίας. Ο οποιοσδήποτε εφησυχασμός από τη μεριά μας και η παραμικρή υποτίμηση των ευνοϊκών συνθηκών που μας εμφανίζονται θα λειτουργήσει ως καύσιμο στην απόπειρα της Χρυσής Αυγής να ανασυσταθεί.

Κατά τη διάρκεια του διημέρου θα πραγματοποιηθεί συζήτηση, εκδήλωση με θέμα ''Μαχητικός Αντιφασισμός, αντιφασιστικά μέτωπα, δράσεις και τακτικές'' στην οποία θα ανταλλαχθούν εμπειρίες, απόψεις και θέσεις που με τη σειρά τους θα αποτελέσουν ώσμωση μεταξύ κομματιών του αντιφασιστικού κινήματος για κεντρική πανελλαδική δράση. Ο Μαχητικός Αντιφασισμός παραμένει επίκαιρος και βασικός πυλώνας συγκρότησης του ταξικού κινήματος.

Αντιφασιστικό διήμερο 1 και 2 Απριλίου στο Πολυτεχνείο ΑΠΘ, στη Θεσσαλονίκη


Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License