Για τη συνέντευξη τύπου των συλληφθέντων ενάντια στη στοχοποίηση του ταξικού και αντιφασιστικού κινήματος

...

Την Πέμπτη 29 Μαρτίου έγινε στη Εργατική Λέσχη Περιστερίου η συνέντευξη τύπου που διοργάνωσε η Οργάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού και συμμετείχαν το ΕΕΚ (εφημερίδα Νέα Προοπτική) η ΟΚΔΕ το ΚΚΕ(μ-λ), η Αριστερή Κίνηση Περιστερίου με τον δημοτικό σύμβουλο Παπανικολάου Παναγιώτη, η Λαϊκή Συνέλευση Κολωνού-Ακαδημίας Πλάτωνος Σεπολίων και η Εργατική Λέσχη Περιστερίου.

Στη συνέντευξη τύπου μίλησε ένας εκ των κατηγορουμένων και ο δικηγόρος. Παρουσίασαν με γεγονότα τις προσπάθειες της αστυνομίας να μετατρέψει μία αντιφασιστική δράση στην περιοχή Περιστερίου Πετρούπολης το βράδυ της τρίτης 21 Μαρτίου ως μία «έκνομη» ενέργεια συνδέοντας την με καταστροφή ακυρωτικών μηχανημάτων που έγινε σε προγενέστερο χρόνο και σε άλλη τοποθεσία, φορτώνοντας κατηγορίες κάθε είδους σε μία προσπάθεια να δημιουργήσει ένα ποινικό οπλοστάσιο για να κτυπήσει το ταξικό κίνημα τις οργανώσεις του και κάθε είδους αγωνιστή που δεν υποκύπτει σε κάθε είδους ΤΙΝΑ που συνεχίζει να αντιστέκεται.

Η κράτησή τους επί δύο σχεδόν ημέρες, η έρευνα στα σπίτια τους με την κατάσχεση πολιτικού υλικού και η αρχική προσπάθεια να δημιουργήσουν κακουργηματικές κατηγορίες στη βάση του καταργημένου κουκουλονόμου είναι μία προσπάθεια να τρομοκρατήσουν και να καταστείλουν κάθε είδους κινητοποίηση που μπορεί να προβάλλει ως αντίπαλος στο αστικό μπλοκ εξουσίας.

Στην συνέντευξη τύπου οι δηλώσεις όλων των παρευρισκόμενων οργανώσεων και συλλογικοτήτων κινήθηκαν σε πνεύμα αλληλεγγύης και υποστήριξης και καταδίκης της κατασταλτικής προσπάθειας που στοχοποιεί αγωνιστές και οργανώσεις.

Οι κατηγορίες θα καταπέσουν, οι αγωνιστές θα απαλλαγούν για άλλη μία νίκη του αντιφασιστικού κινήματος στο πλευρό της εργατικής τάξης.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License