[Χαλάνδρι] Αντιφασιστική δράση, 25η Μαρτίου 2017

Στη γειτονιά μας οι μόνοι ξένοι είναι οι μπάτσοι και οι φασίστες. Φωτιά στα κέντρα κράτησης, κλωτσιές στους ρατσιστές

 

 

Στις 25 Μάρτη, μέρα του μεγάλου εθνικού ψέματος, οι νεοναζί δολοφόνοι της χρυσής αυγής πέρασαν με ταχύτητα φωτός απο το κέντρο του Χαλανδρίου γεμίζοντάς το με ρατσιστικό/πατριωτικό εμμετό σε μορφή τρικακίων. Την ίδια μέρα αντιφασίστ-ρι-ες απο τη γειτονία και τα πέριξ κινηθήκαμε μαζεύοντας το υλικό τους (στέλνοντας το εκεί που ανήκει, στους κάδους απορριμάτων) και προπαγανδίσαμε για άλλη μια φορά τον αντιφασιστικό/αντιεθνικό λόγο όπως και την αλληλεγγύη μας στους κατειλημμένους χώρους και τους/ις μετανάστ-ρι-ες με σπρέι, τρικάκια, αυτοκόλλητα, πανό και χαρτοπανό.

Στη γειτονιά μας οι μόνοι ξένοι είναι οι μπάτσοι και οι φασίστες. Φωτιά στα κέντρα κράτησης, κλωτσιές στους ρατσιστές

αντιφασίστ-ρι-ες απο τα Βόρεια

  

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License