Σε μια περίοδο που οι μιλιταριστές και ο στρατός αναζητούν πάλι πολιτικό ρόλο και ανακοινώνουν "θερμά επεισόδια πολέμου¨, οι νεοναζί της χιτλερικής αυγής ψάχνουν κι αυτοί το ρόλο τους.


Κανείς δεν μπορεί να υποκρίνεται πια πως δεν γνωρίζει τι ακριβώς πρεσβεύει το νεοναζιστικό κόμμα και οι ψηφοφόροι του.Πρόκειται για οπαδούς ρατσιστικών θεωριών που χωρίζουν τους ανθρώπους σε ανώτερες και κατώτερες βιολογικά φυλές, είναι σεξιστές και θεωρούν πως η γυναίκα είναι κατώτερη βιολογικά και κοινωνικά, είναι αντισημίτες οπαδοί κρεματορίων και θαυμαστές του Άουσβιτς. Συνδέονται με τις μικρομαφίες της παραοικονομίας. Είναι ομοφοβικοί και εχθροί των κοινωνικών κι εργατικών κινημάτων.


Έχουν οπαδούς, πελάτες και ψηφοφόρους στα αστυνομικά τμήματα και συχνά με τις πλάτες των ρατσιστών μπάτσων έχουν δολοφονήσει αγωνιστές όπως ο Παύλος Φύσσας και μετανάστες όπως ο Σαχζάτ Λουκμάν.
Η προσπάθειά τους να ανοίξουν γραφεία μίσους στα Χανιά θα μας βρει απέναντι.

Αντιφασιστική συγκέντρωση στη λεωφόρο Σούδας, στον κόμβο για χρυσοπηγή (Καλυκάς), Σάββατο 25 Μαρτίου  ώρα 17:00

κατάληψη Rosa Nera

rosanera.squat.gr

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License