Βερολίνο – Επίθεση σε περιπολία μπάτσων σε ένδειξη αλληλεγγύης στις καταλήψεις της Αθήνας

.

Αναδημοσίευση από baktirio

 

Βερολίνο: Αλληλεγγύη στις Καταλήψεις της Αθήνας – επίθεση σε Περιπολία Γουρουνιών στην Rigaer (Γερμανία)

 

Το βράδυ της 15ης Μαρτίου, Διεθνούς Ημέρας κατά της Αστυνομικής Βίας, επιτεθήκαμε με πολλές πέτρες κατά βαν των ΜΑΤ μέσα στην «επικίνδυνηζώνη» (ταμπέλα που χρησιμοποιούν οι αρχές για την περιοχή Friedrichshain) στην oδό Rigaer.

Αυτό έγινε για να σταλεί ένα ελάχιστο μήνυμα αλληλεγγύης στις καταλήψεις της Αθήνας Βίλα Ζωγράφου και Κατάληψη Αλκινιάδου, που εκκενώθηκαν.

Μετά την επίθεση φύγαμε από την περιοχή και μάθαμε από τα σκουπιδοΜΜΕ ότι ελικόπτερο της αστυνομίας έφτασε στη Friedrichshain για να μας βρει αλλά δέχτηκε επίθεση από δείκτες λέιζερ με αποτέλεσμα τη σύλληψη τριών ατόμων.

Η αστυνομία ξεκίνησε πόλεμο στις περιοχές μας εδώ και καιρό και πρέπει να αντιμετωπίσουμε αυτή την επιθετικότητα. Η εκτέλεση του Hussam Fadel Hossein, ιρακινού πρόσφυγα στο καμπ προσφύγων στο Kruppstraße του Βερολίνου, στις 27 Σεπτεμβρίου τον προηγούμενο χρόνο είναι ένας από τους συσχετισμούς με την εκκένωση της Κατάληψης Αλκιβιάδου η οποία είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη πολλών προσφύγων.

Η εκκένωση της Βίλας Ζωγράφου σχετίζεται με τον αγώνα των κατοίκων της Friedrichshain ενάντια στην καθημερινή αστυνομική επιθετικότητα

Αναρχία και επίθεση

Μετάφραση baktirio

Πηγή: 325.nostate.net

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License