Σύλλογος Εργ. Δ. Θεσ/νίκης: Οι νεοναζί δεν έχουν θέση στα Σωματεία

Σύλλογος Εργ. Δ. Θεσ/νίκης: Οι νεοναζί δεν έχουν θέση στα Σωματεία

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Θεσσαλονίκης: Το Δ.Σ. αποφασίζει ομόφωνα να μη γίνει δεκτό χρυσαυγίτικο ψηφοδέλτιο στις εκλογές

Οι νεοναζί δεν έχουν θέση  στα Σωματεία και στους  χώρους εργασίας

Τα Σωματεία των εργαζομένων και οι αγώνες τους δεν συνδέονται με αγκυλωτούς σταυρούς και “τάγματα εφόδου”!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Θεσσαλονίκης αποφάσισε ομόφωνα να μη γίνει δεκτό χρυσαυγίτικο ψηφοδέλτιο στις εκλογές του Σ.Ε.Δ.Θ. Αυτή την απόφαση θα την καταθέσει και ως πρόταση στην αυριανή Γενική Συνέλευση του συλλόγου, την Τετάρτη 15 Μαρτίου.

Αναλυτικότερα ολόκληρη η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 
 Συνάδελφοι,

Στις αρχές Φεβρουαρίου ανακοινώθηκε η ίδρυση νέας συνδικαλιστικής παράταξης εργαζομένων στο Δήμο Θεσσαλονίκης με το όνομα  “ Εθνικιστική Λαϊκή Δύναμη”, η οποία σκοπεύει να συμμετάσχει στις εκλογές του Σ.Ε.Δ.Θ.

Το ότι είναι χρυσαυγίτες, το ομολογούν και οι ανακοινώσεις τους, που άλλωστε φιλοξενούνται στη επίσημη ιστοσελίδα της “Χρυσής Αυγής ” και σ’ άλλα φασιστικά μέσα.

Το Δ.Σ. του Σ.Ε.Δ.Θ. λαμβάνοντας υπόψιν του τις αποφάσεις και ανακοινώσεις της ΠΟΕ-ΟΤΑ και της ΑΔΕΔΥ, στη συνεδρίασή του στις 9 Μαρτίου 2017 αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ:
 Στον  Σ.Ε.Δ.Θ.  και σε όλα τα Σωματεία δεν έχουν θέση οι χρυσαυγίτες και ό,τι  έχει σχέση μαζί τους.  

Αυτοί που χτυπούν εργαζόμενους, αυτοί που ανέλαβαν την “πολιτική ευθύνη” της δολοφονίας του Π. Φύσσα, πρέπει να απομονωθούν από τους εργαζόμενους.

Κανένας συνάδελφος -εργαζόμενος να μην παρασυρθεί από τα κηρύγματα μισαλλοδοξίας τους. Δεν έχουν καμία σχέση με τους αγώνες των εργαζομένων για τα εργατικά -λαϊκά δικαιώματα, αντίθετα είναι εχθροί τους.

Το Δ.Σ. του Σ.Ε.Δ.Θ. αποφασίζει ομόφωνα να μη γίνει δεκτό χρυσαυγίτικο ψηφοδέλτιο στις εκλογές του Σ.Ε.Δ.Θ. Αυτή την απόφαση θα καταθέσει και ως πρόταση στη Γενική Συνέλευση στις 15 Μαρτίου.

Τα Σωματεία των εργαζομένων και οι αγώνες τους δεν συνδέονται με αγκυλωτούς σταυρούς και “τάγματα εφόδου”!

Θεσσαλονίκη, 13/3/2017

 ΤΟ   Δ.Σ.

http://pandiera.gr/%cf%83%cf%8d%ce%bb%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%bf%cf%82-%ce%b5%cf%81%ce%b3-%ce%b4-%ce%b8%ce%b5%cf%83%ce%bd%ce%af%ce%ba%ce%b7%cf%82-%ce%bf%ce%b9-%ce%bd%ce%b5%ce%bf%ce%bd%ce%b1%ce%b6%ce%af-%ce%b4%ce%b5/

 

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License