Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την μη έκδοση μειωμένων εισητηρίων.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την μη έκδοση μειωμένων εισητηρίων.

   Κυβέρνηση, Υπουργείο Άμυνας και ΓΕΣ σιωπούν
«Είμαι φαντάρος και είδα την καταγγελία στο δίκτυο. Θέλω να δημοσιεύσω την δική τραγική εμπειρία. Η ταμίας στο σταθμό του τόπου κατοικίας μου την προηγούμενη βδομάδα αφού αρνήθηκε να κόψει στρατιωτικό για φαντάρους προσπάθησε να με βγάλει και τρελό λέγοντας ότι ποτέ δεν ίσχυε τέτοια κατηγορία και καλούσε να της δείξω παλαιοτέρα εισιτήριο που ανέγραφαν έκπτωση 25% . Προφανώς δεν είχα φανταστεί πριν ένα μήνα ότι θα μου χρειαστούν τα αποκόμματα και δεν τα κράτησα. Μετά από πίεση τελικά έκοψε στρατιωτικό για μόνιμους καθώς κινδύνεψα να χάσω την προθεσμία να γυρίσω στη μονάδα μου μη έχοντας την δυνατότητα να πάρω ολόκληρο. 
Αυτό που γίνεται είναι μεγάλη πρόκληση! Μας έχουν στάξει στα κηρύγματα και τις ασκήσεις αλλά στην πραγματικότητα δεν δίνουν δεκάρα για τον φαντάρο και τις οικογένειές μας που έχουν επιφορτιστεί τεράστιο κόστος! 
Στην Αλεξανδρούπολη και στην Ξάνθη την προηγούμενη βδομάδα οι ταμίες με αγένεια μου ανακοίνωσαν ευθέως ότι η κατηγορία δεν υπάρχει. Μάλιστα ο ταμίας στην Ξάνθη είπε ότι ήρθε πρόσφατα εντολή να μην κόβεται εισιτήριο για φαντάρους. Όταν ρώτησα ποιος και πότε έδωσε την εντολή δεν απάντησε. Σε όλες τις περιπτώσεις ζήτησα επίμονα να μου κοπεί έκπτωση με οποιονδήποτε τρόπο και προφανώς δικαιώθηκα. Πιστεύω ότι είναι ένας καλός και αποτελεσματικός τρόπος για να πάρω τουλάχιστον την έκπτωση αφού ακόμα και οι εργαζόμενοι καταλαβαίνουν την αδικία που γίνεται εις βάρος μας. Όμως δεν είναι αυτή η λύση. Κάθε μέρα που περνάει η οικονομική κατάσταση γίνεται όλο και πιο δύσκολη στον στρατό. Ελπίζω κάποιος να μεριμνήσει για όλα αυτά.»   Η σιωπή της κυβέρνησης είναι συνενοχή.  Σε λίγους μήνες θα γίνει η μεταβίβαση στους Ιταλούς που αγόρασαν την ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Εκεί τι τιμολογιακή πολιτική θα ισχύει εάν τώρα έχουμε αυτά τα απαράδεκτα γεγονότα;   Ο στρατός που γνωρίζει την κατάσταση, τι μέτρα θα πάρει;  Πέρα από το κλείσιμο των ΚΕΝ που επιβαρύνουν το κόστος της θητείας κάτι άλλο δεν τους απασχολεί; Επιμένουμε – διεκδικούμε δωρεάν μεταφορικά για όλους τους φαντάρους. Όλο το κόστος της θητείας να καλύπτεται από τον στρατό και όχι από τις τσέπες των συναδέλφων   Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων Δίκτυο Ελευθέρων Φαντάρων Σπάρτακος ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 http://diktiospartakos.blogspot.com diktiospartakos@hotmail.com

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License