ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΤΡΙΤΗ 14 ΜΑΡΤΗ, 17:00 ΠΛ. ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΜΟΤΟΠΟΡΕΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ / ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΜΑΡΤΗ, 9:00 ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ VILLA ZOGRAFOU / ΠΕΜΠΤΗ 16 ΜΑΡΤΗ, 18:00 ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΑΘΜΟΣ ΗΣΑΠ ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΩΝ

Την Δευτέρα 13 Μάρτη, με έναυσμα την αστυνομική εισβολή και εκκένωση σε μια μεταναστευτική κατάληψη στην Αλκιβιάδου και στην κατάληψη Villa Zografou, την εισβολή στο Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι Αγρινίου και την απειλή εισβολής και σε άλλες καταλήψεις, συγκροτήθηκε με έκτακτο ανοιχτό κάλεσμα στο Πολυτεχνείο η Συνέλευση Αλληλεγγύης στις Καταλήψεις και τις Εστίες Αγώνα.

Η επίθεση που δέχονται οι αυτοοργανωμένες δομές είναι συνολική. Η απάντησή μας πρέπει να είναι συνολική. Η Συνέλευση θα έχει τακτικό και επείγον χαρακτήρα, με σκοπό να συγκροτήσει έναν τόπο κοινού αγώνα για την υπεράσπιση των κοινωνικών-πολιτικών χώρων που απειλούνται από την κρατική τρομοκρατία και λεηλασία.

Η συνέχιση της αντίστασης για τον αυτοδιαχειριζόμενο κοινωνικό χώρο Villa Zografou αποτελεί άμεσο επίδικο του οριζόντιου κινήματος. Η γενική εγρήγορση για την συλλογική περιφρούρηση κάθε βελόμενου σημείου αποτελεί διαρκή ριζική ανάγκη. Η αλληλεγγύη θα νικήσει.

ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

10, 100, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ

 

ΤΡΙΤΗ 14 ΜΑΡΤΗ, 17:00 ΠΛ. ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΜΟΤΟΠΟΡΕΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ

ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΜΑΡΤΗ, 9:00 ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ VILLA ZOGRAFOU

ΠΕΜΠΤΗ 16 ΜΑΡΤΗ, 18:00 ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΑΘΜΟΣ ΗΣΑΠ ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΩΝ

 

Επόμενη συνέλευση, Τετάρτη 15 Μάρτη, 21:00 Πολυτεχνείο (Γκίνη)

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License