[Βόλος] Μικροφωνική παρέμβαση αλληλεγγύης στις καταλήψεις

Τρίτη 18:00 στην Πλατεία Αγίου Νικολάου στον Βόλο θα πραγματοποιηθεί μικροφωνική παρέμβαση αλληλεγγύης σχετικά με τις κατασταλτικές μεθοδεύσεις του κράτους ενάντια στην κατάληψη Villa Ζωγράφου, στην κατάληψη μεταναστ.ρι.ών Αλκιβιάδου και στο αυτοδιαχειριζομενο στέκι Αγρινίου. 10, 100, 1000άδες καταλήψεις ενάντια σε ένα κόσμο οργανωμένης σύψης. Κάτω τα χέρια από τις καταλήψεις!

Τρίτη 18:00 στην Πλατεία Αγίου Νικολάου στον Βόλο θα πραγματοποιηθεί μικροφωνική παρέμβαση αλληλεγγύης σχετικά με τις κατασταλτικές μεθοδεύσεις του κράτους ενάντια στην κατάληψη Villa Ζωγράφου, στην κατάληψη μεταναστ.ρι.ών Αλκιβιάδου και στο αυτοδιαχειριζομενο στέκι Αγρινίου.

10, 100, 1000άδες καταλήψεις
ενάντια σε ένα κόσμο οργανωμένης σύψης.

Κάτω τα χέρια από τις καταλήψεις!

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License