Μικροφωνική αλληλεγγύης στην εκκενωμένη κατάληψη «Βίλα Ζωγράφου»

Μικροφωνική αλληλεγγύης στην εκκενωμένη κατάληψη «Βίλα Ζωγράφου». Ως άμεση απάντηση καλούμε μικροφωνική ενημέρωσης και αλληλεγγύης στην εκκενωμένη κατάληψη «Βίλα Ζωγράφου», στις 19:00 στην Καμάρα.

Μικροφωνική αλληλεγγύης στην εκκενωμένη κατάληψη «Βίλα Ζωγράφου».

Είναι γνωστό ότι η εξουσία εκδικείται όσους/ες την αμφισβητούν και αντιστέκονται στην απόλυτη υποταγή υψώνοντας τις φωνές τους, έτσι τα ξημερώματα Δευτέρας 13/3 αστυνομικές δυνάμεις εισέβαλαν στην κατάληψη Βίλα Ζωγράφου. Μέσα στην κατάληψη βρίσκονταν σύντροφοι/ισσες, οι οποίες/οι ανέλαβαν την πολιτική ευθύνη για την υπεράσπιση αυτής.

Η επίθεση σε καταλήψεις είναι μια ξεκάθαρη και αδιαμφισβήτητη προσπάθεια καταστολής των δομών τού κινήματος.

Ως άμεση απάντηση καλούμε μικροφωνική ενημέρωσης και αλληλεγγύης στην εκκενωμένη κατάληψη «Βίλα Ζωγράφου», στις 19:00 στην Καμάρα.

10,100, 1000αδες καταλήψεις ενάντια σε έναν κόσμο οργανωμένης σήψης.

Κάτω τα χέρια σας από τις καταλήψεις.

Ελεύθερος Κοινωνικός Χώρος «ΣΧΟΛΕΙΟ για τη μάθηση της ελευθερίας»

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License