Όσο πάει γίνεται και καλύτερο ΜΓΔ

Όσο πάει γίνεται και καλύτερο τό ΜΓΔ…Ο ειδικός φρουρός που δολοφόνησε τον οδηγό ταξί είχε πυροβολήσει τον Μαζιώτη

post image

Ο δράστης της δολοφονίας του οδηγού ταξί στην Καστοριά είναι ένας 30χρονος Ειδικός Φρουρός, ο οποίος υπηρετεί σε υπηρεσία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς και είχε μετατεθεί εκεί από την Αθήνα όπου υπηρετούσε προηγουμένως, καθώς συμμετείχε στην αιματηρή επιχείρηση σύλληψης του Νίκου Μαζιώτη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ , ο αστυνομικός είναι αυτός που είχε πυροβολήσει το Νίκο Μαζιώτη, μέλος του Επαναστατικού Αγώνα, στο Μοναστηράκι, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης για τη σύλληψή του.

Ο αστυνομικός, μετά το συγκεκριμένο περιστατικό, είχε ζητήσει να μετατεθεί στον τόπο καταγωγής του, την Καστοριά.

Πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι ο ύποπτος συμμετείχε στις έρευνες για τη δολοφονία του άτυχου οδηγού, ενώ το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν κάμερα περιπτέρου κατέγραψε τον δράστη να επιβιβάζεται στο ταξί.

Η δολοφονία του οδηγού προκάλεσε πανικό στις τάξεις των επαγγελματιών οδηγών, καθώς η υπόθεση θύμισε την περίπτωση του μανιακού που επιτέθηκε σε δύο οδηγούς ταξί στην Κηφισιά, σκοτώνοντας τον έναν και τραυματίζοντας τον άλλον.

koutipandoras

Εικόνες:

από @ 11/03/2017 3:50 μμ.


http://www.alfavita.gr/arthron/koinonia/eihe-syllavei-ton-n-mazioti-o-eidikos-froyros-poy-skotose-ton-odigo-taxi-stin

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License