Στις 4 Μαρτίου στην Ουάσιγκτον και στις υπόλοιπες ΗΠΑ, ένα παρακλάδι του Tea Party, οι Main Street Patriots, διοργανώνουν την τοπική διαδήλωση υποστήριξης του  Trump  υπο την ονομασία  "Πνεύμα της Αμερικής". Πολλές  από αυτές τις διαδηλώσεις θα πλαισιωθούν από λευκούς  εθνικιστές, Υπέρ-Δεξιούς, αντι-μουσουλμάνους εξτρεμιστές, και ακροδεξιές δυνάμεις σε μια προσπάθεια να παρουσιάσουν την υποστήριξη σε επίπεδο του δρόμου προς τον Trump σε μια εποχή που το ποσοστό αποδοχής του είναι δραστικά σε πτώση. Ενώ η διοίκηση Trump και οι λακέδες του στο Breitbart και Infowars  προωθούν τις δικές τους θεωρίες συνωμοσίας των "πληρωμένων διαδηλωτών" και "ψευδής σημαίας" ,που επιδιώκουν στην δαιμονοποίηση των λαϊκών κοινωνικών κινημάτων, έχουν επίσης δώσει ένα δωρεάν εισιτήριο για τα σκουλήκια της ακροδεξιάς. Αυτό έχει οδηγήσει σε ένα κύμα τρομοκρατικών πράξεων και ένα περιβάλλον φόβου. Σήμερα σε όλες τις ΗΠΑ, οι άνθρωποι στέκονται όρθιοι και αντεπιτίθενται.

Denver  

 

Φωνάζοντας"Fuck Donald Trump" σε αντιδιαδήλωση των #March4Trump στο Denver


Αντι Τράμπ διαδηλωτές αντιμετωπίζουν υποστηρικτές του Τράμπ στο Denver

     

Οι διαδηλωτές φώναζαν " Οχι Τράμπ , όχι ΚΚΚ, οχι φασισμός στις ΗΠΑ"  ενώ οι υποστηρηκτές του ζητούσαν την σύλληψη  των αντι - διαδηλωτών
 

Nashville  

Στιγμές έντασης στην  Nashville 

  Washington DC  

 

 


αντιφασίστες αντιμετωπίζουν τους υποστηρικτές του Τράμπ

 

Saskatoon, Canada  

  • "Ναζίδες στα σπίτια σας¨εικόνα απο τις σημερινές διαδηλώσεις

  Columbus, Ohio

 

#NoMorein614 απο την διαδήλωση στο Columbus, OH. απο το κίνημα  #BlackLivesMatter

 
 

 

Virginia Beach  

Διαδήλωση ενάντια στην συγκέντρψση υπέρ του Τράμπ στην  Virginia Beach 

Raleigh, NC

 

Αντιφασίστες διαδηλωτές στο Hallifax Mall του Raleigh, NC παρενοχλούν την υπέρ του Τράμπ συγκέντρωση με τύμπανα και κόρνες.

 

New York

Το κίνημα NoDAPL διαδηλώνει για το #StandingRockpic.
 

 

 

 

   

 

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License