Ιταλία: Γραπτό του Αλφρέντο Κόσπιτο απ’ την πτέρυγα AS2 της Φερράρα για τον Μάρκο Μπιζέστι

https://gr-contrainfo.espiv.net/2017/02/10/italia-as2-ferrara-alfredo-cospito-in-solidarieta-con-marco-bisesti/

Έλαβα αποσπασματικές ενημερώσεις ότι στη φυλακή της Αλεσσάντρια ο Μάρκο εναντιώθηκε στην τοποθέτηση πλέγματος παραθύρου καταστρέφοντας κάποιον εξοπλισμό σε πόστα ανθρωποφυλάκων.

Ο ιεροεξεταστής Σπαράνια [εισαγγελέας που χειρίζεται την υπόθεση Scripta Manent] μας έχει ήδη συνηθίσει σε υποδαύλιση λασπολογίας, και πάνε κιόλας πέντε μήνες που προβάλλοντας ως δικαιολογία ότι ο Μάρκο είναι ο τωρινός σύντροφος ζωής της πρώην συντρόφου μου, σε μια προσπάθεια να μας διαιρέσει, κρατάει εκ των πραγμάτων τον Μάρκο «απομονωμένο» από μένα και τους άλλους του συντρόφους, από παράλογο και προσχηματικό «φόβο» υποθετικών αντιποίνων από μεριάς μου.

Έχω επίγνωση ότι δεν φτουράει να πυροβολήσεις στα πόδια έναν ισχυρό για να γίνεις αναρχικός με την αληθινή έννοια της λέξης, άνθρωπος ελεύθερος από κάθε είδους σεξισμό και ματσισμό, που δυστυχώς απέχω ακόμη απ’ το να γίνω.

Επαναβεβαιώνω τη φιλία μου με τον Μάρκο, ο οποίος υπήρξε και παραμένει σύντροφός μου.

Του στέλνω όλη μου την επαναστατική αλληλεγγύη, ελπίζοντας πολύ σύντομα να μπορέσω να τον ξαναγκαλιάσω.

Δύναμη, σύντροφε!

Πάντα για την Αναρχία

Αλφρέντο Κόσπιτο

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License