[Χανιά] Αντιφασιστική συγκέντρωση αλληλεγγύης

Αντιφασιστική συγκέντρωση αλληλεγγύης εν όψη της δίκης των 4 αντιφασιστριών/ων που κατηγορούνται για ξυλοδαρμό παρακρατικών ναζί της χρυσής αυγής. Άλλη μια δίκη που καταδεικνύει την θρασυδειλία τους, αλλά ταυτόχρονα επισημαίνει ότι δεν τους ξεπλένουν ούτε τα νερά του ενετικού λιμανιού των Χανίων. Τετάρτη 8/2 11:00 στα Δικαστήρια Χανίων. Συλλογικότητα Azadi azadi.espivblogs.net

Αντιφασιστική συγκέντρωση αλληλεγγύης εν όψη της δίκης των 4 αντιφασιστριών/ων που κατηγορούνται για ξυλοδαρμό παρακρατικών ναζί της χρυσής αυγής.
 Άλλη μια δίκη που καταδεικνύει την θρασυδειλία τους, αλλά ταυτόχρονα επισημαίνει ότι δεν τους ξεπλένουν ούτε τα νερά του ενετικού λιμανιού των Χανίων.

Τετάρτη 8/2 11:00 στα Δικαστήρια Χανίων.


Συλλογικότητα Azadi

azadi.espivblogs.net

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License