Ανοιχτη συνέλευση της διαχειριστικής του Athens Indymedia

Ανοιχτη συνέλευση της διαχειριστικής του Athens Indymedia

Την Κυριακή 12 Φλεβάρη στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί στο κτήριο Γκίνη η  τακτική ανοιχτή συνέλευση της διαχειριστικής ομάδας του Athens Indymedia.  Οι ανοιχτές αυτές συνελεύσεις σκοπό έχουν την προώθηση της διαζώσης επαφής - επικοινωνίας μεταξύ διαχειριστικής ομάδας και των αναγνωστών - χρηστών του εγχειρήματος αντιπληροφόρησης με σκοπό την διευθέτηση ενστάσεων και την απο κοινού συζήτηση πάνω σε ιδέες και ζητήματα που αφορούν την ιστοσελίδα.

από @Ας μελετήσουμε ιστορία και κοινωνιολογία 11/02/2017 11:37 πμ.


Από τη συνέλευση θα απουσιάζουν όλοι οι αναγνώστες - χρήστες του Athens Indymedia από την επαρχία . Κατά τη γνώμη μου η αντιπληροφόρηση από μόνη της δεν επαρκεί. Διότι δεν διαμορφώνει μια ενιαία αντισυστημική - αντιεξουσιαστική πολιτική συλλογικότητα. Ίσως θα έπρεπε η διαχειριστική ομάδα του Athens Indymedia παράλληλα με την αντιπληροφόρηση, να προχωρήσει στην ίδρυση ενός τέτοιου πολιτικού φορέα. Ωστε να υπάρξουν οι πιθανότητες δημιουργίας ενός ελευθεριακού λαϊκού κινήματος, για την απελευθέρωση της κοινωνίας από το κράτος, τα πολιτικά κόμματα και την οικονομία των αγορών. Ευχαριστώ.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License